Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Raczej tak ze względu na kręgoslup. Przebylam 2 operacje i nie mam zamiaru nadwyrężac kręgoslupa jeszcze bardziej.. a i tak mi już daje w kośc..
No to gratulacje dla bratowej. Kurcze to dopiero rewlucja domowa.Nie zazdroszcze. Ja bede miala trojke i to przy takim odstepie i zastanawiam sie jak podolam. Kiedy ma termin? I jak sie czuje?
No i bałabym się bardzo o zdrowie maluchów już teraz. Przecież nie mają szans na pełen rozwój w brzuszku u mamy... będą malutkie i słabsze niż inne noworodki, jest spore ryzyko wad wcześniaczych... stres by mnie zeżarł...Idź do szpitala albo do przychodni dyżurnej, jak Ci dadzą coś szybko to szybko chorobę załatwisz...Kochane, ja chyba zaraz na pogotowie pojade.. To przeziębienie o którym pisałam przerodziło się w jakąś grype chybaDostałam gorączki, strasznie boli mnie głowa, mam katar, bolą mnie zatoki, łzawią i ropieją mi oczy i szczypie mnie 'tam' tak jakby zapalenie pęcherza..
i to wszystko dosłownie nagle przyszło.. ;( Martwie sie
![]()
Gratulacje Karcialka :-) Jak sie czujesz? Mecza Cie jakies dolegliwosci???Witam przyszłe Mamuśki
Miesiąc po ślubie dowiedzieliśmy się, że będziemy rodzicami
Jestem w 7 tygodniu:-) termin na 28 marcaco najlepsze to będzie 5 Baran w rodzinie mojego męża...
Pozdrawiam
Ale planowane ;-)
Ahh, te wspominki. :-) 
Kochane a czy do cesarki też trzeba byc "tam" ogoloną?;-):-)
co do paznokci to ja niestety mam inne zdanie.
ale nie bede wywolywac klotni i wasni swoim zdaniem
ja jestem stylistka . :-)
Wiadomo, że troche się zniszczy od kleju od tipsów ale już nie cała jak przy normalnym robieniu;-) i mam takie króciótkie jak swoje tylko żelik połozony;-)
:-) No ale wiadomo ile gustów tyle odpowiedzi
;-):-)Kochane, ja chyba zaraz na pogotowie pojade.. To przeziębienie o którym pisałam przerodziło się w jakąś grype chybaDostałam gorączki, strasznie boli mnie głowa, mam katar, bolą mnie zatoki, łzawią i ropieją mi oczy i szczypie mnie 'tam' tak jakby zapalenie pęcherza..
i to wszystko dosłownie nagle przyszło.. ;( Martwie sie
![]()
a wiadomo, że ona niebezpieczna, także Kochana do lekarza i kuruj się domowymi sposobami
Trzymaj się cieplutko i sie nie denerwuj
Witam przyszłe Mamuśki
Miesiąc po ślubie dowiedzieliśmy się, że będziemy rodzicami
Jestem w 7 tygodniu:-) termin na 28 marcaco najlepsze to będzie 5 Baran w rodzinie mojego męża...
Pozdrawiam
:-(Miło, ze jest na coraz więcej, oby tak dalej.![]()
Mnie to strasznie boli głowa i katar przyszedł. Nie wiem co to jest, zaraz zadzwonię do mamy i się spytam czy moę leki przecibólowe wziąść, bo już nie wytrzymuje. A męża niechce w pracy martwić, bo pracuje do 13. Albo sama wpakuje się na szpital, albo umrę z bólu.:-(
No prócz nospy, paracetamolu, Pokropolek od gardła i gripovita taka w saszetkach (same witaminki tam są) do rozrabiania na przeziębienie