Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

mam nadzieję, że wszystkie zdrowe i poza dwiema nadal w dwupakach...i póki co nikt się nie wybiera do szpitala;-)- ja wlasnie mam takie zwykle bawelniane majty i moze sie przydadza po porodzie do chodzenia wkoncu tak szybko nie schudneaha jeszcze jedno mi sie przypomnialo, bo wczoraj niektore z was pisaly o tych majtkach jednorazowych po porodzie
jak bylam w szpitalu to wlasnie z pielęgniarką rozmawialam na ten temat i ona je raczej odradzala, bo ten material powietrza nie przepuszcza, mowila ze lepiej jest kupic jakies wieksze babciowe majtki na bazarze z bawelny takie przepuszczające powietrze
w sumie cenowo wychodzi to na jedno a takie z bawelny to mozna jeszcze wyprac i w razie dluzej bylyby potrzebne to jeszcze je uzywac a jak skonczy sie caly zamet tam na dole to poprostu nie bedzie szkoda wyrzucic tych majtek

- ja tez nie wyspana...zawsze spie na brzuchu a tu w ciazy lipa. nie moznawitacie brzuszki....
ja dzis tez nie wyspana....brzuchol juz mi przeszkadza....i czasem draznibo czlowiek chce spac a nie moze.....
a i pogoda za` oknem do bani

- -ojejjjjj jaka tragediawstałam :-)
jednak ten dzien nie zaczal sie zbyt wesolo.
dostalismy wiadomosc od kolezanki, ze znajomy nie zyje. Poki co wiemy o tozsamosci jednej osoby..
Tragiczny wypadek drogowy w Brzozowie Starym - 2 osoby nie żyją, 3 są ranne (zdjęcia) - Lublin Dziennik lubelska gazeta wiadomości
a.. no i wiadomosc od Rybki.

- No to dobrze wiedziec...wogole moje wszystkie kolezanki sciaaja swoim synkom napletek a tylko nasz pediatra zabronila..i co ...mojemu nawet milimetr nie da sie naciagnac bo go boli i zaraz placze..Cześć dziewczyny!!!
No w końcu dzisiaj czuje się już o wiele lepiej już nie mam biegunki, wymiotów ani gorączki, niestety mój mąż się ode mnie zaraził i teraz on cierpi.:-(
Dzisiejsza noc nawet była znośna budziłam się tylko 3 razy no i niedawno wstałam więc jestem wypoczęta.
ccaroline85 a może twój maluch ma stulejkę, mojej siostry synek tak robił jak twój no i okazało się że ma stulejkę i że zrobił się tam mały stan zapalny i dlatego nie dał się tam dotknąć bo go bolało. Podobno jak do drugiego roku życia napletek się nie ściągnie sam to trzeba iść z tym do lekarza.
Dobra kochane spadam wpadnę później.

i posprzatane teraz moge dopoczywac Cześć dziewczyny!!!
No w końcu dzisiaj czuje się już o wiele lepiej już nie mam biegunki, wymiotów ani gorączki, niestety mój mąż się ode mnie zaraził i teraz on cierpi.:-(
Dzisiejsza noc nawet była znośna budziłam się tylko 3 razy no i niedawno wstałam więc jestem wypoczęta.
ccaroline85 a może twój maluch ma stulejkę, mojej siostry synek tak robił jak twój no i okazało się że ma stulejkę i że zrobił się tam mały stan zapalny i dlatego nie dał się tam dotknąć bo go bolało. Podobno jak do drugiego roku życia napletek się nie ściągnie sam to trzeba iść z tym do lekarza.
Dobra kochane spadam wpadnę później.