reklama
Boshe dziewczyny też takie głodne jesteście
Ja teraz jem wiecej niz na początku ciąży ...ciągle jestem głodna i głodna ..ledwo od stołu odejdę a już mi burczy
Ciagle podjadam i zajadam ... juz nie mam pomyslu na siebie...chleje hektolitrami wode zeby sie zapchac ale nie pomaga
JEŚĆ MI SIĘ CHCE ZNOWU
Ja teraz jem wiecej niz na początku ciąży ...ciągle jestem głodna i głodna ..ledwo od stołu odejdę a już mi burczy
Ciagle podjadam i zajadam ... juz nie mam pomyslu na siebie...chleje hektolitrami wode zeby sie zapchac ale nie pomaga
JEŚĆ MI SIĘ CHCE ZNOWU
a to dziwne co do tych wozkow, bo my w roznych sklepach sie pytalismy i wszedzie je zachwalali, ogolnie to produkuje je polska firma i produkowane sa w polsce w czestochowie albo gdzies w okolicach czestochowy i te wozki produkuja na caly swiat i jakosciowo są naprawde bardzo dobre i w sumie do tanich tez nie należąA i wogle sie wqrzylam bo zmienilismy całkowicie upodobanie wózka... pojechalismy jeszcze na oststni gwizdek popatrzec inne wozki zanian zamowiamy na necie i co....zmiana o 180 stopni- zero skrętnych kół, jak najmniej bajerów - i teraz od nowa musze przeszuakc opinie fora itp w poszukiwaniu wózka a czasu coraz mniejMąż juz wogle nie chce słyszec o chińskich X-landerach tyle sie nasłuychal na ich temat od sprzedawców ze
A mi sie nie podobaja Emmaljungi - ten metalowy kosz
no ale... musze poczytac na ich temat;-)
Dronka83 jeśli chodzi o wózki to ja właśnie kupiłam X-landera firmy Deltim ze wszystkimi akcesoriami i powiem Ci że jak na razie mi się podoba, ma mnóstwo różnych schowków, wygodną spacerówkę i dużą gondolę, oprócz tego jest bardzo lekki co w moim przypadku jest bardzo ważne. No ale tak naprawdę jaki jest to dowiem się dopiero jak Jasiek się urodzi. W każdym bądź razie ja czytałam dużo dobrych opinii o tym wózku i mam nadzieję że rzeczywiście w praktyce okaże się dobry.
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Witam! Dzisiaj ordynator potwierdził, że w czwartek mam rozwiązanie. Białka w moczu mam 1190mg więc już nie ma na co czekać :-(
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Witam! Dzisiaj ordynator potwierdził, że w czwartek mam rozwiązanie. Białka w moczu mam 1190mg więc już nie ma na co czekać :-(
Kochana nie smutaj się!! W końcu ujrzysz swoją córeczkę, będę trzymała za was kciuki i oczywiście daj nam znać co u Was!!
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Kochana nie smutaj się!! W końcu ujrzysz swoją córeczkę, będę trzymała za was kciuki i oczywiście daj nam znać co u Was!!
Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej nie chcę tak wcześnie rodzić :nie:
Kochana nareszcie będziesz miała córeczkę po tej stronie brzuszka. Lekarze dobrze wiedzą co robią więc na pewno będzie dobrze. Daj znać kochana co i jak już po oczywiście jak będziesz miała siłę.
a to dziwne co do tych wozkow, bo my w roznych sklepach sie pytalismy i wszedzie je zachwalali, ogolnie to produkuje je polska firma i produkowane sa w polsce w czestochowie albo gdzies w okolicach czestochowy i te wozki produkuja na caly swiat i jakosciowo są naprawde bardzo dobre i w sumie do tanich tez nie należą
Nam az w trzech sklepach odradzali i powiedzieli ze to są wozki które przychodzą prosto z Chin
Ich opinie nakeciły mamusie (ja też do nich nalezalam bo wydalwały i nadal uwazam ze sa fajne) bo maja skretne koła, tyle bajerów i tylko/aż tyle kosztują
Ja powiem ci ze zgłupialam bo opnine ich sa świetne a nieststy sprzedawcy - przynajmniej ci na których ja trafialm je odradzali
A mąż jak uslyszał dzis od kolejnego że to nieststy wózek nie wart swojej ceny od razu NIET i kropka
i jestem pod wielkim ?????????????? komu wierzyc
i co robic!! bo na poczatku chcielismy Bexe ale ich nieststy nie mozna nigdzie obejrzec a juz po butelkach TT wole kota w worku nie kupowac
Kupilam je w smyku i są OK:-) a co do wozka to sama nie wiem...nic juz nie wiem
Ostatnia edycja:
reklama
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Oczywiście, ze dam znać! :-)