Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a tam jest 37st., to ja sie chyba kąpie w 45st 
normalnie jakby chciała wykopać dziurkę w brzuchu
pazurki do obcięcia, ciekawe czy będzie robić kiedyś tipsy.. 
a bedziesz miała trzeciego synka czy córeńke??
ja pewnie 3 bym miała synka tez hehe u mojego K w rodzinie tak jest i pewnie 3 by zrobil hehe
) - już się przyzwyczaiłam, a że fajne te nasze chłopaki to i więcej moglibyśmy mieć ;-)
Donoszona jeśli to 36 tydz od poczęcia, od ostatniej @ to raczej 38?Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 38 tydzien!!!!!!!!!! a pod Twoim suwczkiem jest napisane ze koniec 36 tygodnia jest juz ciaza donoszona...
Oj leci - 39 dni - malutko a ja bym chciała szybciej, tak przed 15tym, ciekawe co młoda na tou mnie juz 39. Leci strasznie szybko ten czas.

tubka dobra do ściskania przy parciuNo, bez pasty przy porodzie ani rusz![]()

dołaczam do mam które uwielbiają prasowac, ja tez wczoraj wojowalam z zelazkiem , ale to moze 1/3 poprasowałam a co z reszta
, a i te pieluszki aż mnie ciary biorą na ich myśl.
ale zmiana tematy - bo nie chce sobie psuc chumoru![]()

Ja to włożę w ostatniej chwili, bo w życiu by nie dotrwało do samego poroduhehe mi jeszcze w torbie brakuje tylko dopalaczy, jakiś snicers i troche wody. Bede podjadać w ukryciu jak mi siły opadną ;-)

Nigdy nic nie prasuję i nie wiem, czy się przemogę przy Kubusiowych rzeczach.
Dobrze że W
y tu jesteście
Zaraz dopakuję...Hejka,
Ja torbe mam spakowaną, ale o kosmetykach dla siebie wogole zapomniałamDobrze że W
y tu jesteście
Zaraz dopakuję...
A ja wczoraj wieczorem mialam skurcze co 10 min..tylko takie delikatne jeszcze....w zasadzie bezpolesne, ale brzuch robil się twardy jak kamień...a jak tylko to przechodzilo to malutka zaczynala się ruszac tak nerwowo....
Wzielam dwie nospy i dwa magnezy i przeszlo...tzn zasnełam.
Dzisiaj rano wstalam niby wszystko ok bylo....ale teraz znowu mnie to dopada..znowu wzielam dawkę rozkurczową i czekam aż przejdzie....ale się coraz bardziej denerwuje.
Myślicie ze powinnam jechac na IP?