Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ostatnio w wynikach też mialam 30 mg/dl białka. I skończyło się zaleceniem kontrolowania ciśnienia (mam się zgłosić gdy skoczy powyżej 140/90) i urinal biorę. Takie żurawinowe tabletki. Więc sama już nie wiem... co lekarz to inne praktyki
). Raz rano w sypialni maiał 15,5st, wtedy na dworze było -15st.... porażka 

jeszcze pleśń się rzuca... ehh dlatego zmieniamy WRESZCIE - jutro umowa przedwstępna. Ale kupujemy ruinkę małego bliźniaka do remontu więc rachunki też będą... 
oferta aktualna od jutra :-)co do instalacji to nie wiem jaka jest stara, ale mamy parter (na dole piwnica -obłożony rok temu styropianem sufit :/), na dodatek to narożnikowe mieszkanie od północnej strony + brak sąsiada po najdłuższej ścianie, i brak ocieplenia budynkuMilkshake - faktycznie sporo. My za ostatni miesiąc mieliśmy rachunek 950 zł - akurat te najgorsze mrozy jak były. Wcześniej koło 500 zł przychodziły za miesiąc. A do ogrzania dużo bo 200 m użytkowej plus piwnica. Wprawdzie na górze małą temperature mamy ale na dole to cieplutko. No i też woda jest grzana gazem
A jaka macie instalacje? Bo jak te starsze rurki to zawsze więcej wychodzi, duzo wody sie w nich mieści, długo się to nagrzewa itd....
tak wszystko się na to składa. 
A na gaz mamy ogrzewanie, wode i kuchenkę. I nie oszczedzamy jakos bo w domu ustawiona temp na 22stopnie.
Ani faworków ani paczków nie lubie. Połaczenie tłustego ze słodkim jest dla mnie takie ble. Ewentualnie wyjadam sam biały srodek z nadzieniem a te tłuste skorupy moge oddać ;-)

Oj tak tak - właśnie te :-):-):-), ale bym zjadła

. Za godzinkę robie te nasze forumowe - więc jeszcze dołoże kalorii.