Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
Dronka- pewnie skala inna w tym szpitalu
co do suchości, to ja miałam okropną jak brałam pigułki, więc wiem, co to za ból, naprawdę duży dyskomfort
a czego uzywasz do mycia?? może jakiś odpowiedni płyn do higieny intymnej załatwi sprawę? one tez nawilżają i przywracają naturalną równowagę tam...
a tu nagle suchość
Myje się od zawsze laktacytem ale sie zastanowiam bo moze.....hmmmm kochalam sie w weekenda z mężulkiem i używalimsmy gumek - wiecie jeszcze nie chcemy magicznych własciwości spermy wykorzystywac
i użylismy innych niz zawsze i sie zastawiam moze one jakoś tam cos żle zadziałały na mnie
albo jestem juz uczulona na lateks
JaAle powiem Wam, że dzisiaj miałam taką akcję ( przepraszam za obrazowość) Zrobiłam siku, podtarłam się i chcę zakładać majtki a tu poleciały mi po nogach dwie kropelki (kolor taki biało-mętny). Przeraziłam się i pomyślałam "o kurcze jak zaraz chlupnie", ale spokój. Wiecie co teraz się zastanawiam czy to może być to sączenie wód. Jak myślicie?
ja czesto na papierze mialam pełno tego świństwa
A rano, dopóki się nie rozchodzę, to też boli.
mam na usg trzy pomiary wagowe w zależności od tego jakie parametry 2830g-3160g średnio wyszło że około 3 kg już waży a to dopiero 35 tydz 
i raczej siłami natury bo tak do 4 kg to staraja sie siłami natury.