Kochane a ja tak zmieniając temat zobaczcie jaki fajny kocyk znalazłam na allegro ŚLICZNY KOCYK POLAROWY Z METRYCZKĄ I IMIENIEM (921439771) - Aukcje internetowe Allegro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochane a ja tak zmieniając temat zobaczcie jaki fajny kocyk znalazłam na allegro ŚLICZNY KOCYK POLAROWY Z METRYCZKĄ I IMIENIEM (921439771) - Aukcje internetowe Allegro

hmm to nie to co kozy lubią najbardziej ;-)Kochane a ja tak zmieniając temat zobaczcie jaki fajny kocyk znalazłam na allegro ŚLICZNY KOCYK POLAROWY Z METRYCZKĄ I IMIENIEM (921439771) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz własnie to co mnie przeraza to że bede tam z małym dzieckiem które nie wiem jak sie obsługuje a małza nie bedzie obok.... Mam tylko nadzieje ze mnie nie pokroja i szybko dojde do siebie a truten bedzie w formie i nas szybko wypuszcza. Ja teza tak chce!Skurczy dostalam wieczorem ale nie do konca zaczailam ze to skurcze, pobolalo, pobolalo ale jakos usnelam, no a rano sie obudzilam jak mi wody odeszly, jak pojechalam na porodowke ( bez skurczy ) to Bartek sie urodzil po 2,5 godzinie.
i nie daj sie nabrac.

a tak w ogóle nawiązując do hemoglobiny miała któraś poniżej 8 ????
Też to miewam. Paskudne uczuciekurcze jakos mnie mocno kluje na dole, jak sie Mala rusza, moze szyjka sie skraca albo kopie mi w cos... boli niekiepsko

ale przynajmniej nie pali ani nic. No i zawsze mleko w lodówce w razie czego.
Bo te 38 tc i 39tc moga sie już ruszać jak chce hihihi