Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie tylko ty masz takie sny mi sie ostatnio sniło ze rodze w szatni w mojej podstawówce i tam jest pełno znajomych ale najlepsze było że to nic nie bolało i chodziłam i mowiłam ze rodzenie jest fajne![]()
Dziewczyny zaszalały z tymi porodami. Ja po badankach sie zdrzemnełam bo po jezdzie samochodem skurcze mnie chwyciły i brzuch jak skała więc pospałam troszke. Sniło mi się że rodzilam...Franuś po urodzeniu był taki czyściutki i mi oczkami zamrugał
:-) najbardziej parłam na rodzeniu łozyska hehehehe i połozna mi powiedziała że tak świetnie z nią współpracowałam że nie musieli mnie nacinać. I mnie M obudził że ionka urodziła hehe
Dobrze to okreslilas - stado sloni i hipopotamow
Dzis juz ewidentnie przegieli! Codziennie sie tluka, ale dzis juz nie wytrzymalam i zaczelam sie drzec w nieboglosy
Mam nadzieje, ze mnie slyszeli! I jeszcze od rana do wieczora tluka sie jakas szklana kulka upuszczana na podloge co pare sekund - Dzien Swira jak nic!!!
Ale mi dobrze :-)
Normalnie dajecie czadu laski 
, że mi wczoraj dali na badanie na paciorkowca itp. ,hmmm może najlepiej nic nie jeść..