Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
uhh wróciłam z zakupów, mama mi dała 40 zł, kupiłam co trzeba do chleba jakieś picie i owoce a tu stary przyszedł i wielkie ku... pretensje że po co mi dała że to że tamto, że mi wczoraj dali na badanie na paciorkowca itp. ,hmmm może najlepiej nic nie jeść..
mam anemie to powinnam mięsa dużo a dziś znów zupa, nie wiem moze przesadzam , ale to takie wypominanie..
wkurzyłam się

Macie może jakieś propozycje jakie tematy można połączyć?? Robi się ciasno, a tematów będzie przybywać coraz więcej o pielęgnacji maleństw itp.
Czekam na propozycje!
Macie może jakieś propozycje jakie tematy można połączyć?? Robi się ciasno, a tematów będzie przybywać coraz więcej o pielęgnacji maleństw itp.
Czekam na propozycje!

ccaroline może ogólnie wątek PORODÓWKA a w niej gratulacje, opowieści, zdjęcia maleństw??
Izulka no w sumie starość nie radość, trzeba przyzwyczaić się do zrzędzenia i narzekania
ccaroline może ogólnie wątek PORODÓWKA a w niej gratulacje, opowieści, zdjęcia maleństw??