Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja slyszałam, że jak brzuch się obnizy to z dwa tygodnie i się rodzi.. ale czy to prawda to nie wiem![]()

moja tesciowa juz bardzo dawno mi truje, ze brzuch mi sie obnizyl.
Jak jej tlumacz, ze ja zawsze mialam w miare nisko to nie..
bo ona jest madrzejsza i 6 dzieci urodzila..![]()

Tak to jest z "dobrymi radami", hehe:-) U mnie gin mówił, że ktg robi sie po 38 tc własnie.. ja już mam skierowanie na to badanko i ide we wtorekCo do ktg-pytalam na ostatniej wizycie to powiedział mi gin ze dopiero od 38 tc się robi. Hmmm dziwne...5 lat temu chyba jakies inne wytyczne były bo miałam robione od połowy 7 miesiąca. A ja wizyte mam 1 marca więc akurat pierwszego dnia 39 tc. Ciekawe czy doczekam do tego ktg...

Czesc Dziewczyny. Dzisiaj jakies rekordy bijecie jeśli chodzi o ilość postów. Niestety jeszcze nie nadrobiłam i nie wiem czy nadrobię![]()
Dzisiaj miałam wizyte u ginekologa i usg. Wszystko Ok ale mój Igorek to chyba z tych wiekszych dzieciaczków się szykuje. Pan doktor znowu dał mu 2 tygodnie do przodu. I stwierdzil ze jesli doczekam swojego terminu z OM czyli 8 marca to zaleca CC :-( a ja tak chciałam naturalnie Tym bardziej ze łożysko jeszcze w II fazie. No wiec dzisiaj czyli na skończony 37 tc 1 dn moj Igi wazy 3600
Po badaniu troche mnie uspokoili, wprawdzie szyjka zachowana ale twierdza ze nawet 2 tygodni to ja jz nie powinnam wytrzymac. Wiec jesli to bedzie prawda to tez sie na luty szykuje;-)

, ale mi akurat nie pomaga:-

).
Hej Izunia ja tez jak rano weszłam na BB to zdziwko zaliczyłam, że żadna nierozpakowana![]()
Może, może ;-) Ja tam czekam na marzec