Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
,kamikaa no to pięknie ;-):-) jeju żeby poszło łatwo. A jak ten masaż szyjki, pewnie maskra boli, jak przy badaniu boli to co dopiero masaż. Przecież ta szyjka jest na maksa już schowana...![]()

Nie wiem jak wysiedze 3 godziny.
Wow! No to chyba cos sie zaczyna dziac u Ciebie ;-)Agus dzięki. To się stało po powrocie do domu. Więc myślałam że to po badaniu. Gin mnie wczoraj wspierał i pocieszał. No i wizyta za 2 tygodnie ale powiedział, że na pewno się nie spotkamy za te dwa tygodnie![]()
Ja po cytologii tez plamilam 3 dnija po badaniu ginekologicznym miałam robioną cytologię raz miałam plamienia ale krwią, lekarz mnie uprzedził, że tak będzie, ale brązowa to pamiętam 4 miesiące temu u mojej bratowej oznaczał początek porodu![]()

no ponoć ten masaż szyjki boli![]()

nie zazdroszczę

hej ,my juz po wizycie iiiiii rozwarcie na 2 palce gin mowi ze sporeskurcze sa i nie ma ale zeby mi ulzyc lekarka jest swietna
zrobila mi masaz szyjki zeby jeszcze bardziej sie rozwarcie zaczelorobic ,dala takie malenkie kuleczki -tabletki do lykania ktore pomoga wywolac pozadne skurcze
i herbatke do picia ktora wywoluje skurcze :/ jest ochydna ale mam pic 4 kubki dziennie i jesli do poniedzialku nie urodze mam przyjsc znowu i kolejny masaz i ugnatanie szyjki .Gin mowi ze mala juz sie pcha tylko potrzeba mi pozadnych skurczy i sie zacznie .Pije pierwszy kubek mikstury i czekam .A ta wydzielina brazowo-czerwona to normalka mi teraz tez leci .zobaczymy czy sie cos wydazy narazie brzuch mam twardy i tak mnie dziwnie ciagnie tam na dole ale wszystko do wytrzymania ,nie wiem czego mam sie spodziewac ale jak zacznie bolec to szpital ,teraz czekamy ide polezec .MYSZENCJA GRATULACJE SUPER
![]()
dziwi mnie tylko to że ta Twoja gin już chce poród przyspieszać w 37tyg....niby to ciąża donoszona ale myślałam że wszyscy lekarze raczej mimo to staraja się odwlec do 40tygodnia
Też tak słyszałamnie zazdroszczę
![]()

I boooli. No ale nie jak ma się podane ZZO