kamikaa
Fanka BB :)
mcgosia83 w sobote jak mi w szpitalu robili usg mala miala 3200 i lekarka sie dziwila bo termin sie nie zgadzal do tych ich pomiarow i wychodzilo jakies 2 tg do przodu .W szpitalu daja tabletki magnez ,ktory usypia skurcze a moja gin tego nie uwaza bo mowi ze od poczatku stycznia myszka juz tak nisko ,przy badaniu jej glowke czuje ,i dzisiaj to rozwarcie i te skurcze na CTG jedno co brakuje to te pozadne skurcze i to co zrobila i dala ma wlasnie pomoc bo jej zdaniem czym dluzej tym bardziej meczace a ona mi juz w tamtym tygodniu mowila ze moja ciaza juz donoszona .Co lekarz inna teoria i gadka :/ no ale powiedzmy ze jej ufam i ze wie co robi 
wielkie gratulacje!!!!!!!!! jeszcze owlrene, no i Kamika cos czuje tez juz na dniach 
I powiem wam że w Urzędzie się okazało że pismo (akt własności mieszkania) które niedawno teściowa wzięła z administracji jest ważne tylko miesiac...to akurat do jutra było...więc gdybym jej dzis nie wyciągnęła to nie miałabym tego meldunku... w następnym tygodniu z mieszkania sie nawet nie ruszam sama bo sie boję...- no tylko do okulisty ale to niedaleko na szczęście...jak chodze to mnie podbrzusze boli i pachwiny 
to może lepiej jak teraz urodzisz to się bez cc obędzie...mój Miki 3tyg starszy a też waży 3200:-)