Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ide w niedziele do gina i jestem strasznie ciekawa czy cos tam na dole sie ruszyloEch, mi też póki co zostaje czekać co najmniej do terminu porodu (oby nie dłużej)...wszystko zamknięte i nic nie zapowiada przyjścia małej na świat:-(...też odliczam dni...ale wciąż ich dużo:-
-(, choć z drugiej strony boję się strasznie
![]()

Echhhh to sie chyba nazywa HORMONY 

No brawo! Nareszcie :-)jeeeej dziewczyny..
przyszlo lozeczko od innego sprzedawcy.
i co ?
nie zgadniecie !!!!!!
nie jest uszkodzone... booooooze w koncu![]()
wiecie...odkurzyłam
pogoda dzis zaje*ista...otworzyłam okno i normalnie wiosnę czuć![]()

To ja myslalam, ze tylko ja to ogladamja naprawdę się nudzę, oglądam komisję hazardową![]()

Achhh nie bede sie tym wszystkim denerwowac! Czemu takie osly - posly nie zarabiaja najnizszej krajowej? 
hehe a jakiego ja stresa mialam otwierajac pudelkoWeź nie straszmyślałam że znowu popsute
![]()

a tamten sprzedawca chyba doigra sie, ze zglosze sprawe do allegro. Bo od poniedzialku robi przelew.Moniska tamten sprzedawca kasę oddał?? Całe forum trzyma kciuki za twoje łóżeczko.![]()

ech..a nu nas ciagle szaro-buro-biało...jak pomysle o otworzeniu okna to az mi ciarki przechodzano a poza tym powodz na chodnikach, taka topniejaca breja, fuj
![]()
To ja myslalam, ze tylko ja to ogladam
Krew mnie zalewa jak ich slucham, za ciezkie pieniadze podatnikow takie cyrki wymyslaja!!!Achhh nie bede sie tym wszystkim denerwowac! Czemu takie osly - posly nie zarabiaja najnizszej krajowej?
![]()
hehe a jakiego ja stresa mialam otwierajac pudelko
a tamten sprzedawca chyba doigra sie, ze zglosze sprawe do allegro. Bo od poniedzialku robi przelew.
bo stwierdzil, ze musze poczekac na swoja kolej, gdyz u nich w firmie jedna osoba robi przelewy za zwroty i ma "kupke" przelewow do zrobienia.
Cholera.. przeciez przelewow nie robi sie 2 godziny. Tylko klikasz i idzie
eh ja raz zrobiłam taką zadymę na allegro, załóż spór to napewno ci sugerują, ja czekałam na paczkę 3 tygodnie, byłam tak wkurzona bo okazało się, że numer telefonu nieaktualny ale wyboraźcie sobie miał na jakimś innym portalu wystawiony samochód pod swoim loginem i miał tam inny numer telefonu, jak mu napisałam sms, potem e-maila i nawiązałam spór w 2 dni miałam paczkę u siebie, załóż spór, bo 3 spory od różnych klientów powodują blokadę konta.