sylviontko
Fanka BB :)
Sylviotka chyba wkleiłaś go do "pytania i porady marcówek"jeśli masz na mysli temat o pieluszkach
![]()
uupsss, da radę go przenieść tam, gdzie ma być?? ja się totalnie na tym nie znam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sylviotka chyba wkleiłaś go do "pytania i porady marcówek"jeśli masz na mysli temat o pieluszkach
![]()
uupsss, da radę go przenieść tam, gdzie ma być?? ja się totalnie na tym nie znam
Temat przeniosłam do pytania i porady marcówek, po to by nie robił się bałagan, wczoraj "porządkowałyśmy" usuwałyśmy, łączyłyśmy i rozmawiałyśmy na temat, aby nie tworzyć nie potrzebnych wątków, jeśli można je gdzie indziej wpisać, a temat jak najbardziej nadaję się na Pytania i Porady marcówek.
a z drugiej strony po 5 miesiącach kończy mi się macierzyński i niunią będzie opiekować się moja mama, a nie mogę na nią zwalać brudną robotę... już się przy nas naprała tych tetr. Olek, Ninia, dom, gotowanie, praca... choć trochę wolę sobie ulżyć ;-)
albo dlaczego nie ma segregacji śmieci w mojej okolicy... wsio ląduje na jeden chasiok! ehha ja tam wole jednorazówki. Nie mam czasu na to wszystko co z tetrą związanea z drugiej strony po 5 miesiącach kończy mi się macierzyński i niunią będzie opiekować się moja mama, a nie mogę na nią zwalać brudną robotę... już się przy nas naprała tych tetr. Olek, Ninia, dom, gotowanie, praca... choć trochę wolę sobie ulżyć ;-)
Wiem, że pampersy cholernie zanieczyszczają środowisko ale ogólnie przepisy w naszym kraju są daremne. Sklepy wprowadziły płatne reklamówki eko... a czemu by tak butelek plastikowych nie oddawać do sklepu??albo dlaczego nie ma segregacji śmieci w mojej okolicy... wsio ląduje na jeden chasiok! ehh
a ja tam wole jednorazówki. Nie mam czasu na to wszystko co z tetrą związanea z drugiej strony po 5 miesiącach kończy mi się macierzyński i niunią będzie opiekować się moja mama, a nie mogę na nią zwalać brudną robotę... już się przy nas naprała tych tetr. Olek, Ninia, dom, gotowanie, praca... choć trochę wolę sobie ulżyć ;-)
Wiem, że pampersy cholernie zanieczyszczają środowisko ale ogólnie przepisy w naszym kraju są daremne. Sklepy wprowadziły płatne reklamówki eko... a czemu by tak butelek plastikowych nie oddawać do sklepu??albo dlaczego nie ma segregacji śmieci w mojej okolicy... wsio ląduje na jeden chasiok! ehh

ccaroline85 o ja ale mi przypomniałaś moje ulubione piwko redsik malinowy :-) mniam, a tu jeszcze sobie poczekam![]()

Kurcze to mój gin nigdy nie podaje mi długości szyjki hmmm tylko zawsze mówi że tam oki to chyba mój pulpetek jeszcze nie wybiera się na świat![]()