neska11
Igi 04' Błażej 10'
Po południu przychodzi do mnie koleżanka, z która nie widzialam się 8 miesięcy. Ciekawe jak zareaguje na mój obecny wygląd czyli spuchnietego balona z małą główką na szczycieEchhh...
Eno bez przesady

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po południu przychodzi do mnie koleżanka, z która nie widzialam się 8 miesięcy. Ciekawe jak zareaguje na mój obecny wygląd czyli spuchnietego balona z małą główką na szczycieEchhh...

Powodzenia! Daj znac jak po wizycie:-)ja smigam do lekarza
podejrzewam ze jak wroce to tu juz o kilku dzieciaczkach nowych moze sie dowiem:-)
a reszta niech sie trzyma!!
buziaczki na dobry dzien:-):-):-)
Gratuluję nowym mamuśką!!
Oczywiscie sie rozpychał, wiec ja oka nie zmrużyłam....poza tym tak mnie zaczal bolec brzuchol jakbym za chwile miala dostac okres....z tego co pamietam to ostatnio mnie tak bolało jak rodzilam Ignasia....poza tym dzidzius w brzuchu nie chcial sie ruszac...wiec wstalam, z pol godziny lazilam po sypialni i wlailam sie w brzuchol, zeby obudzic Hankę....ufff...obudzila sie wiec juz mi schiza przeszla..ale ból nie ustąpił...wzielam podwojna dawke nospy, magnezu i cordafenu i mi przeszlo....ale jak tylko zasnełam to zaczeło mi się śnic, ze mam jakies plamienie z krwi i ze pojechalam do szpitala, ale juz bylo za późno i dziecko nie przeżyło...:-( Cale szczescie tylko sen..obudzilam sie o 7 rano i dzidzia szalała juz w brzuchu....tylko jak wstalam robic sniadanie mezowi to znowu mnie skurcze dopadły... Wiec dzisiaj leze
Kochana trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze. Odezwij się jak wrócisz.Kochane za 2 godziny się bronięBędę się pierwsza bronić
Trzymajcie za mnie kciuki, żebym nie zrobiła z siebie totalnego debila;-) A szczerze to nic nie umiem.. ledwo co jestem w stanie jakoś zaprezentować swoją pracę.. wczoraj jak ją przedstawiałam Ł. to mnie nagrywał i miał z tego niezły ubaw
do potem!!
PS. trzęsę porami jak cholera![]()

zero skurczy zero czopa....niech siedzi tam gdzie jest miło i bezpiecznie:-) bo jeszcze wszytkiego nie mam 

W ostsniej chwili zmienilismy kolor ale jest zajebisty 

Tylko żeby wszytko nie bylo takie piękne to zapomielismy wziąć stelaza od spacerowki
mam nadzieje ze jak zadzownimy o 11 i powiemy o tym to facet sie nie wyprze i odda nam stelaż ... qrza twarz mam stersa niby mily ale nigdy nic nie wiadomo:-(
od 5 leżakuje:-(No mój gin mi przepisał jakąś taką dziwna maśc.. na ktorej napisane, że stosowac wtedy gdy dobro matki przewyższa dobro dziecka czy cos takiegoI to maśc ze sterydami
No i sie boję jej stosowac.. nawet babeczki w aptece się dziwily, że ciężarnej przepisal
A na tym Clotrimazolu tez tak napisane.. bo chciałam sobie brzuszek posmarowac bo mam mega krostek dużo i swędzących.. i tez nie smaruje, czekam już do rozwiązania i potem zacznę leczenie tego dziadostwa.