Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Hehe nie latam ciągle wok~ół małej z aparatemmloda_mamusia1, dawaj no jakieś fotki:-):-)

to kolaz autorstwa mojego M, ale chyba widzialyscie juz te fotkiWszystkiego Naj naj naj naj naj naj lepszego!!!fiołkowa- no za mną też chodziła pomidorówka w zeszłym tygodniu, zjadłam 4 miseczkimniam
...a ja mam dzisiaj urodziny i ....czuję się staro:-(,no to już 27 mi stuknęło![]()
Ja również uważam, że jeśli jest możliwość znieczulenia bez płatnie nie zastanawiałabym się, ale jeśli mam dać radę drugi raz i zaoszczędzić 400 zł czemu nieja Julka rodziłam bez znieczulenia i nie widze w tym zadnej wiekszej idei..ból który przezyłam na pewno nie uczynil mnie lepszą kobieta/matką itd..a jakbym mogła to cofenlabym czas zeby nie miec traumatycznych wspomnien z tym bólem zwiazanych..tak więc zgadzam sie z Toba Fiołkowa;-)
Hehe nie latam ciągle wok~ół małej z aparatemto kolaz autorstwa mojego M, ale chyba widzialyscie juz te fotki

. W moim mieście są oprócz tego szpitala 3 porodówki, pewnie znacznie lepiej wyposażone ale wybrałam szpital w którym parcuje mój gin prowadzący, mam nadzieje że nie będe tego żałować 

Głupoty straszneJa słyszałam od koleżanki o ZZO, że potem trzy dni boli głowa i się wymiotuje- ale to może jakieś plotki- sama nie sprawdzałam![]()

Ja tam się wcale nie czuję gorsza przez to, że miałam znieczulenieDziękiMnie jest po prostu przykro czytać takie wpisy, bo sama pisałam, że na pewno urodzę ze znieczuleniem. I czuję się gorsza.
. Teraz się nie nastawiam że na pewno skorzystam, ale jeżeli będę czuła taką potrzebę, to nie będę się nawet zastanawiać.
.U mnie dzisiaj też pomidorowa i zaraz uciekam smażyć raczuszki z jabłkami bo M wraca do domuA w lodówce czeka sernik na spodzie z Nutelli
ciekawe jak wyszedł
![]()