mag007
Fanka BB :)
O nie nie nie! Ja się nie dam zwariować;-)
ja też....chyba

zresztą żadnych objawów zbliżającego się porodu nie mam, więc to raczej niemożliwe, bym się wcześniej rozpakowała

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O nie nie nie! Ja się nie dam zwariować;-)

Ale bez wulgaryzmów, bo rodziła ze mną dziewczyna obok w sali i było sporo przekleństw, położne tylko do mnie mówiły abym nie słuchała, bo tak normalna osoba nie rodzi 

;-)
A jestem zupełnie normalna
;-)mag007, ja 2 tygodnie temu miałam jeszcze szyjkę na 4 cm, zamkniętą. Nie wiem jak teraz, chociaż ostatnio mocniej pobolewa mnie brzuch i zaczyna się mocno stawiać.
Ale na ile to mogą być wcześniejsze objawy, to nie wiem. We wtorek mam wizytę i chcę usłyszeć, że wytrzymam przynajmniej do 10 marca;-)
ccaroline85, ja na co dzień nie przeklinam, ale obawiam się, że przy porodzie może mi się wyrwaćA jestem zupełnie normalna
;-)
MoniaZuber, Mirosia i Koza - SZOKKKKKK i serdeczne gratulacje:-) Jedna po cichaczu sie rozpokowala, druga też nie miala w palanch rodzic ale KOZA ta dopiero mnie rozbroiła!! No ale przynajmniej ma już swojego kochanego Trutnia jak ona to mówi

ciiiiichoNoa mi w 2 tygodnia szyjka skróciła się o 2 cm.
;-)ja też....chyba
zresztą żadnych objawów zbliżającego się porodu nie mam, więc to raczej niemożliwe, bym się wcześniej rozpakowała![]()
a tu coKoza tez tak pisała hehea tu co
Rzuciłąm miseczką z rosołem i narobiłam bałagau jakich mało bo się wkurwił.....am na M.
Może na autosradzie urodzę to będę ją mieć za darmodo końca zycia