Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawa jestem czy kupię herbatę z liści malin w tych sklepach herbacianych co sprzedają na wagę, hmm...
W sklepach zielarskich można kupić. Ja miałam 3 paczki, ale zużyłam i teraz mi się nie chce za tym biegać... Wiesiołek za to łykamta herbatka z lisci malin to tez slyszalam ze pomaga tylko ja nie wiem gdzie by tu ja kupic... hmmm? jakos nie przychodzi mi na mysl taki sklep w kato ani okolicach...

Piję wapno i kapię się w nadmanganianie potasuAgniesiak może odstaw to mleko. Dali Ci chociaż coś do smarowania,bo to się przecie zadrapać można.

Tez tak własnie zrobilismyCo do ubierania łóżeczka- ja już łądnie wszystko przyszykowałam i aby się nie zakurzyło, całość przykryłam kocem. Także jak wrócimy z młodym, wystarczy tylko zdjąć koc i wszystko już gotowe![]()
:-)Ja mam ta płytę i cała to trwa ponad 3 godzinyprzy oglądaniu bez ściągnięcia odcinek jest krótki, ja ściągnęłam - zaczynam oglądać, ma długość 2 godziny i 31 minut i jest wszystko kąpiele, ubieranie itp. ciekawie się zapowiada

Kochana prosze o przepowiednie mojego terminu porodu;-)ale jajcaaaaaaaaaaa....koza urodziła hahahahaha![]()

W sklepach zielarskich można kupić. Ja miałam 3 paczki, ale zużyłam i teraz mi się nie chce za tym biegać... Wiesiołek za to łykam
Kamikaa, ja nie kumam dlaczego ta twoja gin chciała żebyś już rodziła...?