Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od 30 tygodnia mniej więcej piłam. Liście malin nie wywołują porodu, tylko pomagają jak już się sam zacznie. Wyczytałam do na forum dobry poród na gazeta.pl - tam doradza położna.ale kiedy zuzylas te 3 paczki??
Od 30 tygodnia mniej więcej piłam. Liście malin nie wywołują porodu, tylko pomagają jak już się sam zacznie. Wyczytałam do na forum dobry poród na gazeta.pl - tam doradza położna.

No ale teraz nie piję tych malin, to nie wiem jak to będzie ;-). Może jeszcze gdzieś kupię, ale nie ma zbyt wielu takich sklepów, a mnie się nie chce gonić za tymno wlasnie
to ty mozesz liczyc na dobry porod
a ja jeszcze moze poszukam...

Dlatego jutro bede gadac z ginpo co to wszystko po comi jakies gowno daje i kaze rodzic a tam w szpitalu na odwrot ,dziecko to nie zabawka a oni robia co chca a ja glupia ulegam :/ bo mysle ze lekarz wie co robi i mu ufam a tu takie jaja .Profesor popieprzony mowi jeszcze czas i niech jeszcze posiedzi ,polozna mowi ze normalnie juz moglaby byc :/kazdy *******i co innego i wariata z czlowieka robia :/
blueberry77 bo wedlog niej dziecko nisko i sie pcha na swiat (pchalo ) w czwartek i byly skurcze i ona chciala pomoc .Wiecej nic nie wiem bo mi zrobili wode z mozgu i teraz mam stracha :/

a magnez jakoś działa hamująco na skurcze porodowe??![]()

wiesz co , no chyba tak bo generalnie jest rozkurczowy wiec tak sobie wydumalam ze jak bede brala cokolwiek rozkurczowego to mi sie nigdy ta szyjka nie skroci do porodu i moze to porod opoznic i utrudnic, no a u mnie to juz ostatni tydzien do terminu
chyba ze zle sobie wydumalam i sie bez sesnu mecze z tymi skurczami ;-)