reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mi wogoole te majty sie wydaja niewygodne, dlatego ja kupilam zwykle rozmiar babciowy takie bawelniane

A Was tez swędzą dziąsła??? ja kurde od wczoraj nie moge wytrzymac..:wściekła/y:

U nas nie pozwalają zwykłych gatek, bo inaczej to tez w te cholersywo bym się nie "bawiła"
A jeśli chodzi o dziąsła, to swędzenia u mnie nie zauważyłam. Tylko krwawią przy myciu zębów. Ale to podobno normalne w ciąży, echhhh

reklama
U nas nie pozwalają zwykłych gatek, bo inaczej to tez w te cholersywo bym się nie "bawiła"
A jeśli chodzi o dziąsła, to swędzenia u mnie nie zauważyłam. Tylko krwawią przy myciu zębów. Ale to podobno normalne w ciąży, echhhh

nie pozwalaja? nie pozwalaja załozyc gatek jakie chcesz? kurde coraz bardziej mnie te polskie szpitale zadziwiaja..

Ja nawet sobie nie wyobrażam teraz stringi załozyc co kiedys (35 kg mniej temu ) nie ubrałabym normalnych. Czułabym sie jak bym miała golą dupe hehe. Wole zwykle figi albo bokserki

Ja tam kupiłam sobie 2 paczki takich siatkowych galotków, w 1 paczce są 2 pary, jedna wysoka, prawie po cyce, druga niska, i powiem wam, ze do tej pory w nich latam, sa tak wygodne!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry