Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ponieważjestem uziemiona przez tąmoją Lenuchę z ospą. Noc..... A lepiej nic nie mówić. M mnie wieczorem wkurzył i spac nie mogłam. A na dodatek jak zasnęłam po 12 to on kładł się i mnie obudzi. Jak zwykle zasnął w 5 sekund a ja bidna sie kręciłam.

Ach normalnie...Witajcie Mamuski!!!!
Mam nadzieje, ze dzisiaj ja dolacze do rozpakowanych marcoweczek. Moje "wspolterminowe Mamy" juz maja swoje dzieciaczki przy sobie:-) Czas na mnie!!!:-)
Byle te wywolywanie porodu nie trwalo kilka dni
Do uslyszenia!!!
Brzuch mi często twardniał i miałam kilka skurczyków. Po za tym gdy obudziłam się w środku nocy przestraszyłam się!!!!!! Słyszałam jakiś straszliwy głos!! A tam sąsiad z góry w środku nocy bajeczki czytał, ale takim strasznym głosem, że ja za chiny bym nie usnęła i tak leżałam przez dobre pół godziny, po za tym Ci sami sąsiedzi do północy pranie robili i pralka wirowała mi nad głową, co za ludzie!!!
;-) Tatuś zachwycony, mała podobno bardzo silna i szybko się rozwija, wczoraj w 4 dobie życia odpadł jej pempuszek
Jest śliczna. Jak znajdę chwilkę czasu to Wam ją pokażę:-)
To ja tu ze skurczami chodze, w każdej chwili cos się może zacząc dziać a on się alkoholizuje baran jeden!!! Na dodatek piwo mu wypadło z ręki ( zasnął z butelką w ręku) i pół się wylało na podłogę
Cos mi tu nie pasowała bo w lodówce 2 Żywce stały a ona taki zakręcony. I wiecie co wyniuchałam? Ze on sobie siedział przy naszym barku pełnym alkoholi i z tamtąd sobie pociągał a piwo to taka zmyłka
.
Zaraz podpatrze o czym klikałyście.Na wczorajszej szkole nie było nic ciekawego,pediatra mówiła o szczepieniach.Podobno już nie są obowiązkowe ale ja zaszczepie Kluskę.Szkoda,że nie mam 600złotych na zbyciu bo dodatkowo zaszczepiłabym na rotawirusy.

nie wiem co mi jest. Obudził mnie Olo i się zaczęło
bo chora jestem, zmęczona, chciałam dżemnąć... a ten bidolek się nudził i mamę targał. Już miałam nerwa. A teraz jeszcze sprzątaczka...
przychodzi to dzwoni do mnie, ok-otworzyłam (jakbym spała to bym ją zabiła!!
), a zaraz puka, że chce wiadro wody!!!
oooo nie nie nie będę targać z łazienki 10 litrowego wiadra pełnego wody
niech idzie do kogoś innego, widzi babka w zaawansowanej ciąży... jakaś ciemna baba. Przestane jej otwierać może się odczepi. Gorzej jak nie i mi będzie się dobijać jak będzie maluszek!!
. Ale to tylko zwykłe badanie, żadnego Usg więc za dużo sięnie dowiem. A po drodze zrobimy zakupy, wiec cały dzień mnie nie bedzie , może Was jutro jakoś nadrobię
, jeju jak mam teraz coś do pracy zrobić to białej gorączki dostaję
, a no i jutro odbiorę fotelik od koleżanki i też czas zleci przy herbatce
, przy czym jak zrobiąto za 4 lata np. to płci się odstetki
. Więc trzeba złożyć jakiś wniosek aby wcześniej wycenili to mieszkanie i najwyżej tylko różnicę w podatku nałożą. 

wczoraj w nocy byla mega awantura z M. normalnie az prawie talerze lecialy.....i sie dowiedzilam jaki on Jest....powiedzila ze niechce tego dziecka:-
to mu powiedzilam dzis spisz na kanapie i tyle...i sie nie odzywaj do mnie...i poszedl nawet nie slyszlam jak wstal do pracy....Burak jeden.....Jak tak ebdzie dalej to spalkuje sie i do mamy pojade....ehhhh
:-

Witam.
Dziś pewnie jak wczoraj spędzę dzień z BBponieważjestem uziemiona przez tąmoją Lenuchę z ospą.
Trzymam kciuki!!!!!! Będzie dobrze!!!
U mnie noc kiepskaBrzuch mi często twardniał i miałam kilka skurczyków. Po za tym gdy obudziłam się w środku nocy przestraszyłam się!!!!!! Słyszałam jakiś straszliwy głos!! A tam sąsiad z góry w środku nocy bajeczki czytał, ale takim strasznym głosem, że ja za chiny bym nie usnęła i tak leżałam przez dobre pół godziny, po za tym Ci sami sąsiedzi do północy pranie robili i pralka wirowała mi nad głową, co za ludzie!!!
Zaraz zabieram się za sprzątanie, później obiadek, a wieczorkiem mąż poskręca mebelki i troszkę poukładam.
Miłego dnia życzę!

Witajcie!
My już w domku. Korzystam z chwili, że moja Księżniczka zasnęła i wpadam do Was.:-) Gratuluję wszystkim roZpakowanym dziewczynom i trzymam kciuki za pozostałe.
Nasza mała złośnica pierwszą noc w domu spędziła krzycząc co 2 godziny, ale w końcu usnęła, chyba jednak się podoba;-) Tatuś zachwycony, mała podobno bardzo silna i szybko się rozwija, wczoraj w 4 dobie życia odpadł jej pempuszek
Jest śliczna. Jak znajdę chwilkę czasu to Wam ją pokażę:-)
Buziaki dla wszystkich.
hej,
a ja dzisiaj zła jestem.wczoraj wieczorem mąż mnie wkurzył bo zaczął sobie drinkowaćTo ja tu ze skurczami chodze, w każdej chwili cos się może zacząc dziać a on się alkoholizuje baran jeden!!! Na dodatek piwo mu wypadło z ręki ( zasnął z butelką w ręku) i pół się wylało na podłogę
Cos mi tu nie pasowała bo w lodówce 2 Żywce stały a ona taki zakręcony. I wiecie co wyniuchałam? Ze on sobie siedział przy naszym barku pełnym alkoholi i z tamtąd sobie pociągał a piwo to taka zmyłka
.
Aż sie popłakałam tak się zdenerwowałam, tym bardziej ze on bierze leki na nadciśnienie i alkoholu w ogóle mu nie można. A tu proszę!
Nie będę się do niego odzywac!

Wiem że dla Ciebie to nie jest śmieszne.