Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Izulqa - witaj!!!!! No ale wycierpnialas w tym spzitalu swoje ,co???
Kurcze - a czemu dokladnie nie chcieli Ci porodu wywolac???? bez przesady - jestes jzu w takim tygodniu ze przeciez bez problemu mozna![]()
Hej kochane.
No i puścili mnie do domu ze skurczami i postępującym rozwarciem ;/ ale nie mam wracać dopóki mi sie skurcze nie uregulują albo nie odejdą mi wody. No cóż, jeżeli tak chcą.. Mam nadzieje że wszystko u Was dobrze. Ja mam mdłości cały czas![]()
a z 4-miesięcznym można???no ja na tesciow nie mam co liczyc zreszta nawet bym nie chciala. Wiem ,ze w razie czego sasiadka (niania Jasia) na pewno by mi pomogla w kazdej sytuacji
No ale poki co to M przyjechal na 10 tygodni, wiec jak urodze za 2 to bedzie z nami jeszcze przez kolejne 8 wiec spoko. A potem chcialabym (o ile to bedzie mozliwe) jechac do moich rodzicowNo ale nie wiem czy z 2-miesieczniakim na drugi koniec Polski dam rade pojechac...
![]()

)
No wycierpiałam.. Nie wiem czemu nie chcieli wywołać porodu.. Skurcze mam orzeciez od soboty.. Rozwarcie mi postępuje.. A oni mnie puszczają do domu i każą przyjechac jak już akcja bedzie sporo postępować.. Moim zdaniem wczoraj jak zaczęło się ujście otwierać powinni mnie zabrać na porodówke i wywołać poród.. A tak to ciągle się męcze, martwie, itd.. ;(
Helloł
Czy ktoś wie jakie są koszta szczepień na rotawirusy i pneumokoki?Bo ja nigdzie nie mogę tego odszukać
![]()

Izulkaa jakie masz rozwarcie i jak postępuje?
Hej kochane.
No i puścili mnie do domu ze skurczami i postępującym rozwarciem ;/ ale nie mam wracać dopóki mi sie skurcze nie uregulują albo nie odejdą mi wody. No cóż, jeżeli tak chcą.. Mam nadzieje że wszystko u Was dobrze. Ja mam mdłości cały czas![]()