Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mam dostępu. Czy mogłabyś mi wysłać na maila?jak nie masz dostepu do serwisu to ja ci moge na maila wyslac wniosek
polka a jeśli dwoje jeden z rodziców pracuje tylko na umowe zlecenie to musi składać to oświadczenie o woli zgłoszenia dziecka jako członka rodziny do ubezpieczenia czy nie trzeba to i tak bedzie miało ubezpieczenie??
Kochana co do paznokietków to się nie martw, ja też się bałam, i wczoraj na śnie jak maleńka spała obcięłam jej paznokietki, i wyszło mi to o wiele wiele lepiej niż jakbym miała normalnie jej obcinać... A co do kupci, to Amelka dopiero od kilku dni załatwia się na żółto po każdym jedzonku, bo wcześniej żółtaczka z niej schodziła i robiła tą kupkę taką żółto-zielonąMoja ma tydzień i dopiero dziś podetnę paznokietki, troszkę się obawiam ale koty za płoty!:-)
Dziewczynki a jak wasze kupki-moja robi po każdym jedzonku ale dalej taką zilonkawą nie żółtą!!?

córcia super reaguje na malucha jest dzielną starszą siostrą

to chyba nagroda za całą ciąże 

coraz nas więcej:-)