Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeju wiesz jak ja się źle już czuję?? Mam już skurcze bolesne ale bardzo nieregularne. Poprzedni poród mialam wywoływany od zera. A teraz czekam na naturalny rozwój akcji. I jestem zaskoczona. Poszłabym na spacer ale napadało sniegu u nas dużo i ślisko. A o zakupach marzę ale nie czuję się już dobrze. Jakieś zawroty głowy. Powoli zmierzam ku finiszowi.Aniu Ty to wstawaj i na zakupy biegiem. To juz 40 tydzien
zaraz bedziesz miala Kruszynke przy sobie :-)
Ale się uśmiałam. Będzie z niej uparta dziewucha!! Pewnie obrała termin i nie zamierza wyjść wcześniej niż to sobie ustaliłaFIOLKOWA ;FRANIA ja moge myc okna i po schodach skakac i sutki calymi dniami masowac i orgazmy przezywac i wszystkie inne cudaa moja mysza itak nie chce wyjsc .Jakis uparciuch z niej nie wiem w kogo sie wdala
ja tu przysiady fikam a ona nogami i rekami sie zapycha
![]()

karalajna O widze,ze moniskabe 1byla, a moj tez Ci doszedl?![]()

nieco rzeczy powyrzucałam (choć powinnam więcej) i na razie jakoś chodzi

nawet nadrabiać zaległości mi się nie chce...ale chyba żadna się nie rozpakowała, co?no to meza pod pache i razem na spacerek.Jeju wiesz jak ja się źle już czuję?? Mam już skurcze bolesne ale bardzo nieregularne. Poprzedni poród mialam wywoływany od zera. A teraz czekam na naturalny rozwój akcji. I jestem zaskoczona. Poszłabym na spacer ale napadało sniegu u nas dużo i ślisko. A o zakupach marzę ale nie czuję się już dobrze. Jakieś zawroty głowy. Powoli zmierzam ku finiszowi.
poki co u mnie sie nie zapowiadadzieki moniskabe
tylko ciekawe czy akuat razem nie wyladujemy na porodowce he he he ;-)

) polazilam po schodach na 4 pietro, potem wieczorem maly seksik i nic 
Frania pisalam Ci na "lista marcowek" ze nie musisz tego suwaczka caly czas dodawac.karalajna O widze,ze moniskabe 1byla, a moj tez Ci doszedl?![]()