Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeju wiesz jak ja się źle już czuję?? Mam już skurcze bolesne ale bardzo nieregularne. Poprzedni poród mialam wywoływany od zera. A teraz czekam na naturalny rozwój akcji. I jestem zaskoczona. Poszłabym na spacer ale napadało sniegu u nas dużo i ślisko. A o zakupach marzę ale nie czuję się już dobrze. Jakieś zawroty głowy. Powoli zmierzam ku finiszowi.Aniu Ty to wstawaj i na zakupy biegiem. To juz 40 tydzien
zaraz bedziesz miala Kruszynke przy sobie :-)
Ale się uśmiałam. Będzie z niej uparta dziewucha!! Pewnie obrała termin i nie zamierza wyjść wcześniej niż to sobie ustaliłaFIOLKOWA ;FRANIA ja moge myc okna i po schodach skakac i sutki calymi dniami masowac i orgazmy przezywac i wszystkie inne cudaa moja mysza itak nie chce wyjsc .Jakis uparciuch z niej nie wiem w kogo sie wdala
ja tu przysiady fikam a ona nogami i rekami sie zapycha
![]()

karalajna O widze,ze moniskabe 1byla, a moj tez Ci doszedl?![]()

nieco rzeczy powyrzucałam (choć powinnam więcej) i na razie jakoś chodzi

nawet nadrabiać zaległości mi się nie chce...ale chyba żadna się nie rozpakowała, co?no to meza pod pache i razem na spacerek.Jeju wiesz jak ja się źle już czuję?? Mam już skurcze bolesne ale bardzo nieregularne. Poprzedni poród mialam wywoływany od zera. A teraz czekam na naturalny rozwój akcji. I jestem zaskoczona. Poszłabym na spacer ale napadało sniegu u nas dużo i ślisko. A o zakupach marzę ale nie czuję się już dobrze. Jakieś zawroty głowy. Powoli zmierzam ku finiszowi.
poki co u mnie sie nie zapowiadadzieki moniskabe
tylko ciekawe czy akuat razem nie wyladujemy na porodowce he he he ;-)

) polazilam po schodach na 4 pietro, potem wieczorem maly seksik i nic 
Frania pisalam Ci na "lista marcowek" ze nie musisz tego suwaczka caly czas dodawac.karalajna O widze,ze moniskabe 1byla, a moj tez Ci doszedl?![]()