Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może dlatego, że jeszcze się marzec nie zacząłZagladnelam na lutowki i one tak miedzy 39-42 rodzily .u nas miedzy 36-39![]()

.Namylam sie jak szalona wszystko pachnie i lsni i jedno co mam to MNIE CHOLERNIE KRZYZ BOLIIIIIIIII :Wlasnie zjadlam talerz zupy kalafiorowej z wczoraj i ide polezec potem przed 16 bede robic obiad bo M przyjdzie ze szkoly
to potem mój mąż darł na siłę żeby mi je zdjąć, ponieważ chodzenie w nich nie było możliwe.Mówicie o tych oknach -to może i ja się wezmę - przynajmniej w jednym pokoju umyję...

Bo jak cc, to za 2tyg. juz bedziemy tulic Alusia
Normalnie to do mnie nie dociera... Jejku, moj M tez jest taki, mowi, ze mam do tego prawo, bo jestem w ciazy i nosze nasze Malenstwo i on sie nie dziwi, ze tak stekam i narzekam. Ciagle mi pomaga (jak jakiemus ulomkowiFiołkowa daj mu do wiwatu. !!!
u nas jest odwrotnie.. ja narzekam, ze jestem taka niezgrabna, jak hipopotam, nie moge wstac, kucnac itp
to moj Karol odpowiada z przemilym glosikiem i przytulaskiem "Monis czemu sie dziwisz, przeciez w ciazy jestes, tak musi byc."![]()
) A ja go tylko przepraszam, ze w nocy sie tyle wierce i co godzine wstaje do kibelka i ze on sie nie wysypia. A on do mnie, ze przesadzam i wcale mu to nie przeszkadza. Echhhh Aniol normalnie