Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I nie obwiniaj malenstwa przypadkiem. To nie jego wina. Czasem tak bywa... I to cholernie boli, ale tak jak juz Dziewczyny pisaly, ciesz sie, ze drugie jest zdrowe. Bo wiesz, ze natura sama czesto eliminuje tych slabszych... Najwazniejsze, to sie nie wkrecaj, bo to nie ma sensu kochana. Trzymaj sie i nie mysl o tym za duzo... Wiem, latwo sie mowi... Ale myslami jestem z Toba :***
(choc wiedzialam o czym mowie!)
Mial mi zmierzyc cisnienie i zapomnial... 
Wczoraj mój szwagier miał poważny wypadek samochodowy, jest w ciężkim stanie a jego życie zależy od jutrzejszej operacji - proszę trzymajcie kciuki żeby się udała. Moja siostra jest załamana, tak mi ich żal...boże jeden moment, jedna chwila i...... trzymajcie kcikuki proszę:--
-
-(
Jezu Missiiss jak mi przykro!!! :-(
A mi wizyta piatkowa nie wypali, bo kurier spoznia sie ze sprzetem do USG, wiec poszlam dzisiaj do innej polskiej przychodni, tam gdzie robilam pierwszy skan. I byl jakis nowy ginekolog...
Wiec zrobilam tylko USG, zeby podgladnac malenstwo i juz chcialam stamtad uciekac. Czulam sie mega niekomfortowo, zero profesjonalizmu i podejscia do kobiety w pierwszej ciazy!!!!!! Zapytalam o badanie przeziernosci karkowej, a on do mnie "a wie pani w ogole na czym to badanie polega?" Normalnie szok!!! Jakbym nie wiedziala, to bym nie mowila, ze chce zrobic! A jak mu odpowiedzialam, to mnie prawie ze wysmial, ze nie mam racji(choc wiedzialam o czym mowie!)
![]()
Trzymajcie sie cieplutko Mamunie :*