juustyna
Fanka BB :)
No ja mam podobnie czuję kłucie. Ile czasu ci gin. dała??
Powiedziała że jakby dziś podpiąć oksytocynę to na pewno poszło by raz dwa ale lepiej natury nie poganiać a szkoda nie miała bym nic przeciwko

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja mam podobnie czuję kłucie. Ile czasu ci gin. dała??

No mcgosia swojego czasu przepowiadała ile którejdo porodu został. W końcu przestała bo powiedziała że ją jeszcze na stosie czarownic spalimyWrozyla ? nie wiem

A jaką szyjkę miałaś na poprzednim badaniu i kiedy to było pamiętasz??Powiedziała że jakby dziś podpiąć oksytocynę to na pewno poszło by raz dwa ale lepiej natury nie poganiać a szkoda nie miała bym nic przeciwko![]()
fajnie że już niedługo będziesz po
poszłam do łazienki na oddziale patologi a tam dół papieru brak, deska zdjęta z wc, brak zamka w drzwiach a do tego drzwi tak daleko że nie mogłam utrzymać pozycji na małysza bo klamka za daleko
i dupsko przeciążyło i siadłam na tym zimnym kibelku brrrrr także papier to ja teraz i ręczniki papierowe na sam pierw pakuje 
Łoooooooo matkodaj trochę z truskawkami i śmietankąbym je sobie polała.kto ma ochotę na pierogi?
...zapraszam...
zrobiłam ruskie i z truskawkami - mniaaaaaaaaaam
w ogóle to dajcie spokój z tym syndromem wicia gniazda, bo mi wstyd - tak mam brudno
spokojnie, nie szalej, jeszcze nie jej pora widocznie
tak, tak oglądam jedno i drugie...
a o zmianach wiem, podglądałam już niektóre wątki, bo nie mogłam się doczekać![]()
Nooooooooo fajnie tylko ile mam czekać już bym chciał bo siedzę jak na bombie:-)
a pytałam gin o moje kłucia w pipce to powiedziała że wtedy robi się rozwarcie i dlatego jest odczucie jakby igłę ktoś wbijał![]()
A jaką szyjkę miałaś na poprzednim badaniu i kiedy to było pamiętasz??
Nooooooooo fajnie tylko ile mam czekać już bym chciał bo siedzę jak na bombie:-)
a pytałam gin o moje kłucia w pipce to powiedziała że wtedy robi się rozwarcie i dlatego jest odczucie jakby igłę ktoś wbijał![]()
rozwarcie o kurcze a mnie od 3 dni dziwnie kuje w pipce ale to chyba nie to bo jako tako skurczy chyba nie mam już sama nie wiem
dobrze że jutro ide do ginaKłócie w pipcerozwarcie o kurcze a mnie od 3 dni dziwnie kuje w pipce ale to chyba nie to bo jako tako skurczy chyba nie mam już sama nie wiem
dobrze że jutro ide do gina