Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kingusia1991 to porób trochę przysiadów a później pod prysznic ...chłodny jak dobrze pamiętam...
wiecie...jak sie nieraz w nocy budzę na siusiu....to taka zaspana chodzę i wtedy myślę że nie chciałabym aby akcja porodowa mi się w nocy zaczęłajakoś tak przespać bym wolała.... zresztą cały czas sie widzę jak mi wody odchodzą w południe
![]()
w razie czegoś...

koza, podwójne gratulacje!!!
mcgosia83, ja też zaspana wstaję siku, kiedyś nie zauważyłam, że klapa spuszczona i byłobyAle na szczęście w ostatniej chwili się spostrzegłam, że coś dziwnie mi się siedzi;-)

ale się uśmiałam podemną to chyba by deska pękła.
Odezwę się zatem po południu.Dla wszystkich nie będących nad morzem zimą wklejam zdjęcie ze spacerku po Ustce.Byliśmy w szpitalu na wizytacji.Warunki świetne,przytulnie ale jakiś głąb nie pomyślał o szatni i nie ma gdzie kurtek zostawić...radzą zostawiać w samochodzie.Super tylko jak ktoś tak jak my nie ma samochodu?!
Do tego mąż po porodzie rodzinnym może być tylko w godzinach odwiedzin(11-19)...a jak w nocy nie ma autobusu to ma iść 28km do Słupska z buta?!