Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nocka przespana, prócz przekręcania się na boki, czuję się jak wielka kula!! A może ja się tak nie czuję, tylko jestem Wielką Kulą
Synek o dziwo raz nad ranem się zbudził i śpi dalej!!! A ja wstałam o 7 pierwszy raz do kibelka, także w nocy nie wstawałam, ale pęcherz już cisnął.Przeciez waga jest szacowana przez komputer na podstawie wymiarów dziecka. Więc jak wymiary ok, to waga też musi być dobra.no ale do sedna lekarz robił mi usg i mały przez 3 tygodnie przytył tylko 350gram, pytałam się 2 razy lekarza czy wszystko ok powiedział, że tak, wszystkie wymiary, główka, nóżki, rączki, itp. są większe o tydzień jak na koniec 37 tygodnia a mały waży 2750. powiedział, że jest po prostu drobniejszy. zrobił mi wszystkie przepływy i wszystko jest ok bo mały rośnie i wszystko dobrze mu rośnie tylko po prostu z wagą ciut jest mniej. obecnie jestem 35t5d i lekarz mówi, że waga jest ok. faktycznie waga jest ok tylko martwi mnie to przybranie na wadze. kurczę co myśleć??
Przeciez waga jest szacowana przez komputer na podstawie wymiarów dziecka. Więc jak wymiary ok, to waga też musi być dobra.
Usiadłaś normalnie przed komisj?? 
Choc jak dla mnie 2700 to nie mało 

sprzątaczka - boshe - to jest jakaś CIEMNA MASA. 7.30 pobudka, a mi się tak fajnie spało, nadal jestem przeziębiona, Olo spał, to ta dzwoni
Wstałam, otwarłam i narazie grzecznie jej powiedziałam, żeby sobie gdzie indziej dzwoniła bo jesteśmy chorzy, a później się dzidzia ma urodzić.
Ciekawe czy ZAKUMA