Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj ja nie wiem jak to będzie z tym moim dzisiejszym pisaniemMoje paluszki też wygladaja tak jak napisała mag007 jak parówki. Paluszkami u stóp też cięzko mi ruszyć ale co tam ;-)
Ja dzisiaj tez mam zamiar pisać!! Zobaczymy, która napisze więcej![]()
Zapomniałam, że musze iśc na konsultacje do ortopedy. No i dziś mi sie dopiero przypomniało o to 9 dni do porodu zostało
No i prywatnie musze.. Mama ma po mnie przyjechac i na 17:30 jedziemy na konsultacje. Ciekawe co powie..Ja ze względu na ten mój kregosłup i dwie operacje na kręgosłup i z biodra coś mi tam pobierali i chce się dowiedziec czy moge rodzic sn czy musze cc. Dobrze, że na sali porodwoej mi sie nie przypomniało, że konsultacje musze odbyc
Ja wlasnie bylam na malym spacerku, ale szybko wrócialm, od wczoraj mam takie bolesne kłucia w podbrzuszu ze chodzic sie nie da....brzuch mnie pobolewa caly czas, i w krzyzu mnnie łupie....matko jak ja bvym juz chciala połowe marca!!!!!! dzis mam dzien z cyklu" mam dosc uroków ciąży"...:-(

Mam to samo - Kuba we wtorek ważył 2,7 kg i jak usłyszałam od lekarki o tych 250 g tygodniowo, to troszkę się przeraziłam... Ale jakoś to będzie, oby nam się tylko zdrowe urodziłyDziewczynki dzieki za info :* te 250 g na tydzien troche mnie przeraziło, ale w sumie 3800 to jeszcze nie tak tragicznie...chybaJa wlasnie bylam na malym spacerku, ale szybko wrócialm, od wczoraj mam takie bolesne kłucia w podbrzuszu ze chodzic sie nie da....brzuch mnie pobolewa caly czas, i w krzyzu mnnie łupie....matko jak ja bvym juz chciala połowe marca!!!!!! dzis mam dzien z cyklu" mam dosc uroków ciąży"...:-(

wogole jestem spanikowana strasznie i chyba sobie nie poradze z tym wszystkim...:-(