Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Śmieszne dla mnie to jest, przecież USG może pokazywać nam złą wagę dziecka, to są orientacyjne pomiary!!! Po za tym dzieci różnie przybierają na wadze.![]()
a jak ktoś nie chce tej położnej to musi to jakoś zgłaszać przy rejestracji dziecka w przychodni![]()

;-) dziekujeadelina ale ty masz rzęsy jak wachlarze (twój synek zresztą też) - po co ci tusz ;-)![]()
jestem fanka perfum , dobrych podkładów i rózy do policzkó..no i pomadek w stonowanym kolorze
nie kupiłam sobie żadnego kosmetyku od chyba 3-4 miesięcy
Tylko wszystko dla dzidziusia kupowałam :-) A byliśmy wczoraj z M na zakupach w rossmanie i kupiliśmy małej 1szą herbatkę z kopru włoskiego z Hipp'a, małej tak smakuje, że ciągle by piła ją ;-)

Dziele sie z wami tym co musze bo niez wlasnej woli ,pisze wam o tym co ze mna gin wyprawia i mam prawo byc zla ,kazda jedna by byla bo od tygodnia tez nic innego nie slysze jak kompletne bzdury i dopiero teraz otwieram oczy i zaczynam to widziec .Czy ja sobie wymyslilam ze juz chce rodzic bo taka mam zachcianke i prosilam sie ojakies sztuczne wywolanie ? Czytacie dziewczyny tak naprawde to co pisze ? bo mam wrazenie ze chyba nie bardzoA ze akurat ten dzien dzisiejszy jest taki nie inny i na marudzenie mnie wzielo to nie znaczy ze nie moge i ze zaraz mnie jechac trzeba
a KROLICZATKO chyba lubi bo to juz nie pierwszy raz
tez czesto czytam rzeczy malo mnie interesujace lub mulace ale nikogo nie krytykuje i niech kazdy se pisze co chce czy jak ?