Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to się tak nie ciesze ;D Bo był bez krwi, więc pewnie do porodu jeszcze ze dwa tygodnie haha ;D No kurde, ta moja niunia to się na tą strone brzuszka wybiera jak sójka za morze.. tylko coś wybrac się nie może.. A już tak na nią wszyscy czekają.. Uparciuszek mały ;D Zupełnie jak ja ;]

Ja nie poznałam jednak chyba swojego czopa. Do tej pory nie wiem czy go mam czy niemoj rowniez bez krwi byl.
no , ale dobrze, niech moja dzidzia jeszcze sobie siedzi :-)![]()
Ale nie wiem czy przy rozwarciu na 1-2 cm czop jeszcze może być w szyjce?Ja już moją torbę chyba z 5 razy przekopywałam i wreszcie jestem spakowana w jedną z moimi i dzidzi rzeczamiA reszte weźmie mąż.
Własnie na TVN przepytują Felicjańską, miała 2,4 promili i wypiła 2, 3 lampki wina. HA, HA, HA![]()

Tak też mnie to dziwi 2 lampki??Ha, a ja właśnie sie pakuje :-) Chyba najwyższa pora.
A z tą Felicjańska to śmieszne- chyba jest pierwsza, która ma 2,4 promila po dwóch kieliszkach wina- rekordzistka![]()

Mój mąż powiedział że musiała wypić 5 konkretnych kielichow wina.Dziewczyny pisały coś o butelkach z dziubkiem i że ponoć dobrze się polewa wtedy. Ja chyba właśnie tak zrobie. Ile masz tych saszetek- ja mam 4A ten tantum rosa to w czym będziecie rozrabiać? ja myślałam żeby wziąść sobie jakąś małą butelkę po wodzie i może polewać, bo najlepiej w spryskiwaczu, no ale nic takiego n ie mam
moj rowniez bez krwi byl.
no , ale dobrze, niech moja dzidzia jeszcze sobie siedzi :-)![]()
Nie dałam rady spać, na dodatek chwyciły mnie takie skurcze ze wylądowałam na kolanach
Doczłapałam sie jednak do kanapy i zwisając z niej, na kolanach leżałam tak jakis czas az mi przeszło. Ale miałam juz stracha ze się zaczeło:-)Witam się i ja.
Mi ciąża zleciała jak z bicza strzelił. A jak poszłam na L4 to myślałam że się zanudzęA tu czas tak przyśpieszył.
Jej noc straszna bo co chwila się budziłam. Jak wstałam do toalety o 2:30 to zasnęłam o 5. no nic może w dzień trchę odeśpię.![]()
Dzień doberek. Ja tylko na chwilkę. Dzisiaj nocka nieprzespana od 3:40 Strasznie mi się spinał brzuszek, skurcze no i taki ból jakbym miała miesiączki dostać. Liczyłam te skurcze, co ile ale chyba z wrażenia nie mogłam się dopatrzeć kiedy te cholerstwo się zaczyna a kiedy kończy. Do tego po wizycie na siusiu zobaczyłam różowy śluz ze strużkami krwi. Więc koło 6 wylądowałam w wannie, nawet z tego strachu ze to juz nogi ogoliłam hihi ale chyba jeszcze nie rodzę. Zadzwoniłam już nawet do mojej gin i sie troche uspokoiłam. Lece z powrotem do łózka liczyć co ile te skurcze. Jesli beda regularniejsze i mocniejsze to chyba pojade na ktg. Do następnego...;-)
I ja sie witam, bardzo wyjatkowo, o tak wczesnej godzinie;-) normalnie to dla mnie srodek nocy;-) no ale dzisiaj na 10:30 wizyta, wiec juz z wrazenia spac nie mogenie wiem co mam robic..julek w przedszkolu jarek w pracy....to siedze slucham glosno muzyki i pije herbatke...i patrze sie przed siebie:-) a po poludniu na zajecia, nowy semestr sie zaczal....a w ncy kurcze tak srednio spalam..no nic mam nadzieje ze nie padne/nie urodze/ nie-wiem-co-jeszcze/ na tej uczelni;-)