Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może weź ciepły prysznic.hmmmm jeszcze jestemzasnelam wiec chyba te skurcze to jeszcze nie porodowe. Czekam na konkrety bo narazie nie uważam ich za jakies extra mocne hehe A tego śluzu to było ciuteczka z małymi smużkami krwi wiec moze to tez jeszcze potrwa zanim sie nie rozkreci na całego. Jak na razie bez paniki
![]()
witam
jej nie wiem co mi jest może się zaczynaa może to przez ten głupi antybotyk Augumentin, normalnie tak się okropnie czuję ,
żołądek mnie tak napieprza, mdłości mam i biegunke i nie wiem czy to skurcze już czy tak źle po tym antybiotyku :-(, no ale wczoraj brałam im było dobrze
wiolonczela42 no ja biorę na paciorkowca Augumentin co 8 h tabl. w sumie aż 3 na dobę

izulka wiesz chciałabym a z drugiej jeszcze mam 3 dni do skończenia tego antybiotyku, uuu jakie odgłosy mi z brzucha dochodzą bulgotki , burczeniei ból
no kurka jak boli nie wiem czy tak żołądek na poród napieprza ://
Może weź ciepły prysznic.
troche mi przeszło wiec zobaczymy. Narazie jakiś regularnych skurczy brak, tylko ten ból podbrzusza i napinanie się to cały czas czujeWitam Was,
Nie doczytałąm wszystkiego co pisałyście, ale nie mam siły....noc mialam koszmarną....wstawałam chyba z 10 razy na siusiu...Ignas pol nocy kasłał....i w dodatku rano bolał mnie brzuch jak na okres no i oczywiście poszłam do łazienki zrobic siusiu a tam pełno śluzu z taką jasną krwią....teraz niby mi przeszło, ale się zdenerwowałam troche....
A w zasadzie to sie dopiero obudziłam i zamierzam dzisiaj lezec plackiem, zeby przypadkiem w tą pełnie nie urodzić;-) Wspomnę jeszcze, ze dzisiaj calą noc księżyc(praiw w pełni) świecił mi prosto w twarz!!!
Czemu nikt się nie rozpakowuje??![]()
Ja miałam taką poprzednią noc. Myślałam ze to już. Skurcze mnie wymęczyły były nawet co 20 - 15 min aż w końcu zasnęłam. I teraz cisza.ja już dziś o 6 rano w wannie siedziałamtroche mi przeszło wiec zobaczymy. Narazie jakiś regularnych skurczy brak, tylko ten ból podbrzusza i napinanie się to cały czas czuje