Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale nie można było zaznaczyć kilku osób na raz, tylko jedną...prawda? Albo może ja nie wiedziałam jak![]()
:-(Witamy i czekamy na relacje z porodówkihej dziewczyny
my od dzis w domu
Mala jest sliczna zdrowa i tfu tfu bardzo grzeczna tfu tfu
Ja tez czuje sie dobrze ale generalnie narazie jest cyrk, Bartek bardzo za mna tesknil, na dodatek troche jest przeziebiony a dziadki az za bardzo sie wczuli w opieke nad nim i jak nas nie bylo to traktowali go jakby krzywda mu sie stala straszna bo nie bedzie juz jedynakiem ;-)
Bartek przez to jest calkiem zdezorientowany ale siostre przyjal bardzo dobrze.
Grtulacje dla wszystkich rozpakowanych i szybkich porodow reszty
Ja raczej teraz bede zadko wpadac, musze ogarnac ten domowy maly cyrk
Pozdrawiam.
Również uważam, że nie ma co się obrażać i wracaj i daj znać co u was.Kamikaa widziałam że jesteś "aktywna", nie wstydz się i nie obrażaj,napisz jak się czujesz i co z Marcysią???jesteś na forum od początku,i nie musisz z niego uciekać...
czasem trzeba przyjąć krytykę innych ze spokojem...nie zawsze w życiu jest kolorowo.Mi osobiście twoje posty w niczym nie przeszkadzały i czytałam je tak jak każde inne...wiem że to forum dużo dla Ciebie znaczy i napewno jest Ci teraz cięzko,więc zapomnij o zaistniałej sytułacji,bo nikt zle dla Ciebie nie chciał...no chodz,chodzZobacz załącznik 219830
Trzymam kciuki za cc!!uuuu Agniesiak jutro rodzi.... no to pierwsza marcówka
teraz to już sypnie - aby tylko nie wszystkie na raz :-):-):-)
Kochana obiecałaś nam swoją opowieśćJeju co sie to dzieje, juz tyle rozpakowanychDziewczynki wpadłam na momencik bo przecież co się zabiore za czytanie albo pisanie to ten mały diabeł sie budzi. Ale pamietam o Was i obiecuje ze jak tylko znajde chwile spokoju to wróce. Kurcze no tesknie za tym forum i chwilami kiedy mogłam zagladac co chwile :/
A tymczasem gratuluję wszystkim rozpakowanym i pozdrowionka dla tych które jeszcze czekaja- wykorzystajcie czas kiedy mozecie sie ponudzic heh