reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie no i mamy pierwszą marcową mamusię:-) Ania super sobi eporadziła- chyba takieporody szybkie z nienacka są najlepsze...inne dziewczyny tam narzekały a Ania - siup i Kubus na tym świecie!!

No ale i na Monike przyszła kolej:szok: ja wąłsnie nie chce urodzic przed czasem-czyzbym byla jedyna:sorry2:...no moze tydzien przed moze byc :-) .i zaczynam łapać stresa..chyba bez kitu sie spakuje w tym tygodniu!!

Agus27 z tego co sie orientuje test na obciazenie glukoza robi sie w okreslonych tc i jestesmy w tym samym terminie a ja pamietam mialam robiony po swietach i sie stresowalam bo wiadomo świeta i wyższy cukier ale one mi wyznaczyly 4 tygodnie na zrobienie tego testu ... bodajze miedzy 28 a 32tc sie robi ale nie pamietam wiec obawiam sie ze teraz juz jest za pozno bo organizm inaczeje przymuje i trawi cukry:sorry2: ale dowiedz sie lepiej ale skoro nie bylo takich wskazan to sie nie martw na zapas!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam mamuśki!!

Od rana mnie mdli. Nocka spokojna, więc na razie nie rodzę.

Widzę, że zaczęło się na dobre marcowe rozpakowywanie. :tak:

Wczoraj byłam u koleżanki i odkupiłam od niej kolejne dzidziowe sprawunki w tym fotelik samochodowy maxi cosii bardzo mało używany. Tylko, że teraz muszę to wszystko wyprać i się zastanawiam, czy udami się z powrotem tak samo ubrać ten fotelik w obicie jak było na początku. Namęczyłam się żeby to zdjąć i czy założę tak samo - oto jest pytanie...:szok:
Odgraciłam trochę koleżance mieszkanie- i już nie wiem gdzie mam to wszystko składować...

Cały ranek miałam wrażenie, że zaraz mi wody odejdą. Normalnie mam już jakieś schizy z tego powodu. W sumie mam nadzieję, że jak już odejdą to tak że to zauważę. Czy kobieta w ciąży musi mieć tyle wątpliwości...:confused:

Jeśli chodzi o kocyk (bo taki temat był poruszany) to ja mam jeden polarkowy i też sie zastanawiam czy powinnam kupować jeszcze z jeden i jaki będzie najlepszy. Ale chyba się wstrzymam - jak już będzie mi konkretny potrzebny to wyślę odpowiednią delegację do sklepu i już... Przepraszam jeśli pisze w nieodpowiednim wątku...

Lecę coś zjeść i książkę poczytać... Miłego dnia marcóweczki :-)

Ja to dzisiaj męża chyba pomęczę :-D Zresztą on mnie męczy od jakiegoś czasu :-p:-)

Dzisiaj dzień leniucha, wszystko zrobione, zostało odkurzyć i zrobić serniczek z galaretek, jeszcze się najem przed porodem, hehe.

a ja wczoraj napisalam ze kto wie czy AniaKrzat nie przegoni MoniSkiBe i patinki - no i siesprawdzilo :-)
Ale nic wiecej nie przepowiadam - tylko ewentualnei to ze ja jeszcze 2 tygodnie sie pobujam... :-D

Nic a nic sie u mnei nie zapowiada, wiec daje sobei na luz... I wam tez radze sie nie doszukiwac objawow to moze akurat bedzie tak jak u Ani - zero objawow, a potem super-express :-D

MILEGO DNIA!!!!

Trzymamy kciuki za MoniSkeBe no i za patinke :-)

Ja to dzisiaj męża chyba pomęczę :-D Zresztą on mnie męczy od jakiegoś czasu :-p:-)

Dzisiaj dzień leniucha, wszystko zrobione, zostało odkurzyć i zrobić serniczek z galaretek, jeszcze się najem przed porodem, hehe.

no ja już nie planuje sexiku bo co sobie zaplanuje to nie dochodzi do skutku... Wczoraj włączyliśmy sobie z J film na kompie i sie położyliśmy...zaczęłam go "tam" smyrać...a on usnął ech:angry::-D:-D:-D

a ja wczoraj napisalam ze kto wie czy AniaKrzat nie przegoni MoniSkiBe i patinki - no i siesprawdzilo :-)
Ale nic wiecej nie przepowiadam - tylko ewentualnei to ze ja jeszcze 2 tygodnie sie pobujam... :-D

no no mysz Ty już nie przepowiadaj - to moja działka :-D:-D:-D:-D;-) (żarcik:laugh2:)

Witam, sie.
Mało jestem na GG bo zaczęłąm gimnastyke. Biegam po mieście po sklepach i sprzątam każdą dziurę w domu.
Gosia ty czarownico:-D Kiedy urodzę??
Jeju dziś miałam okropny sen. Smiło mi się żemoja 4 letnia córka wpadła na spacerze do rzeki bo nie słuchała się nas. Obudziłam się ze skurczem zdenerwowana ale cisza, dupa nic się nie dzieje. Jutro termin.
Gocha wróż mi kobito!!!:baffled:

reklama
Witam, sie.
Mało jestem na GG bo zaczęłąm gimnastyke. Biegam po mieście po sklepach i sprzątam każdą dziurę w domu.
Gosia ty czarownico:-D Kiedy urodzę??
Jeju dziś miałam okropny sen. Smiło mi się żemoja 4 letnia córka wpadła na spacerze do rzeki bo nie słuchała się nas. Obudziłam się ze skurczem zdenerwowana ale cisza, dupa nic się nie dzieje. Jutro termin.
Gocha wróż mi kobito!!!:baffled:

myślisz ze to tak łatwo ???:-D:-D:-D...muszę herbate fusiastą wypić, karty rozłożyć, kogutowi gardło poderżnąć itd....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

może Cie weźmie tak jak AnieSkrzat - z nie nacka :-p:-p:-p

Do góry