reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra noo bo wsumie nie bylo setek to kupilam dwusetke.. i moj juz powiedzial ze jak cos zostanie to nie problem on sie tym zaopiekuje hahaha:x mądrala jedna..:):) ja mu powiedzialam ze to ma zostac na przyszly rok na faworki na tlusty czwartek.. to mi powiedzial ze chyba zwariowalam..:p

wychodzi z założenia że co ma się zmarnować :) pewnie na pępkowe wykorzysta :)

reklama
dziewczyny a macie zaswiadczenie od lekarza do tego becikowego juz????

ja oczywiscie za pozno sie zorientowalam, w tym tyg mojej gin nie bedzie:baffled: wiec dopiero na nastepnej wizycie moge zalatwiac a kto wie moze jednak urodze do tego czasu heeee

spirytusu tez jeszcze nie mam

za to mam kocyki, jeden gruby akryl - ten dostalam, jeden polar - kupilam , beciki tez mam 2
mysle ze wystarczy:tak:

karalajna noo ja nie mam jeszcze zaswiadczenia hahaa:x moj lekarz wychodzi z założenia ze becikowe zalatwia sie jak sie urodzi to zaswiadczenie tez mi da jak urodze..ciekawe kiedy bede miec tak czas latac za tym przy malym dziecku... wr...

yra zeby on taki oszczedny byl zawsze to by dobrze bylo.. ale wsumie na pepkowe to mu popuszcze.. bo wsumie polowe ciazy nie pil wsumie nic czasem 1 -2 piwka i tyle.. wiec jestem z niego dumna:D bo wczesniej duuzo imprezowalismy i to wszystko wygladalo troche inaczej...:)

yra noo bo wsumie nie bylo setek to kupilam dwusetke.. i moj juz powiedzial ze jak cos zostanie to nie problem on sie tym zaopiekuje hahaha:x mądrala jedna..:):) ja mu powiedzialam ze to ma zostac na przyszly rok na faworki na tlusty czwartek.. to mi powiedzial ze chyba zwariowalam..:p

hahaha...mój jakbym mu powiedziała żeby 200ml kupił, to by mnie przekonywał że to za mało że co najmniej 0,5l....a na pewno się nie zmarnuje - a tym bardziej nie doczekałoby do następnego tłustego czwartku :-D:-D:-D

dziewczyny a macie zaswiadczenie od lekarza do tego becikowego juz????

ja oczywiscie za pozno sie zorientowalam, w tym tyg mojej gin nie bedzie:baffled: wiec dopiero na nastepnej wizycie moge zalatwiac a kto wie moze jednak urodze do tego czasu heeee

ja też jeszcze nie mam zaświadczenia...załatwię to po porodzie, zresztą mojego gina nie ma do 20stego marca ech... :sorry2:

yra ja słyszałąm że te waciki nie są za dobre, ze są twarde
A właśnie kupowałyście pościel do wózka, ja mam pościel do łożeczak , a do wózka nie będę kupować, chyba

JA też nie mam spirytusu jeszcze:sorry2: no ale moze dzis kupie:-)
Kocyki mam az 4;-) - 2 ostsnio kupila teściowa a chcialam 1 akrylowy a kupila 2 polarowe wiec mam w czym wybierać.

JA dzis mam wizyte u okulisty i gina hehehe zastanaiwma sie czy nie usłysze tam gdzies Moniki jak bedzie rodzila:-D

Ok szykuje sie brzuszki ... do potem..

Mam nadzieje ze jak wróce bedzie juz rozpakowana kolejna:-D

reklama
mcgosia.. moj tez pewnie wolalby 0.5 l... ale dobrze wie jakby sie jego pytanie skonczylo... awantura<lol> musze go krotko trzymac inaczej bym nic nie zdzialala:p

Gaba ja tez nie mam poscieli do wozka.. mam tylko taki "kombinezon" na zime ale na wiosne to juz za goracy bedzie... ale to zawsze mozna kocykiem przykryc albo rozpiac becik i zrobic z niego kolderke takze mysle ze poscieli nie trzeba:)

Do góry