kamikaa
Fanka BB :)
mag349 kochana bedzie dobrze zobaczysz .Musisz wiezyc i bedzie dobrze ,mama wyzdrowieje i sie ulozy a dlugi nie doluj sie ,pieniadz rzecz nabyta raz jest raz nie ma .
Zawsze napotykamy na naszej drodze jakies trudnosci jedni mniejsze inni wieksze ale zawsze jest jakies wyjscie .
Staraj sie takze myslec o sobie i malenstwie i o tym ze potrzebujecie duzo spokoju .
Trzymam kciuki i zeby sie wszystko szybko znowu poprawilo
Zawsze napotykamy na naszej drodze jakies trudnosci jedni mniejsze inni wieksze ale zawsze jest jakies wyjscie .
Staraj sie takze myslec o sobie i malenstwie i o tym ze potrzebujecie duzo spokoju .
Trzymam kciuki i zeby sie wszystko szybko znowu poprawilo

Zastanawiam się nad moim o dziwo dobrym samopoczuciem i chyba znam powód! Otóż w pn skończyła mi się luteina i nie poszłam do lekarza po następne opakowanie ( brałam 2x1tabl.) bo tak widziałam ze dobrze sie czuje (nie mam zadnych plamien, obiawy typowo ciązowe) i lakarze ostępują od dodatkowej dawki progesteronu. Czy myslicie ze jak barałam luteine to maiłam jej za duzy poziom i teraz bez luteiny czuję sie ok??
Bo winą złego samopoczucia w ciązy jest wzrost hormonów czyli progesteronu głowie i skoro ja go dostawałam jeszcze w postaci tabletki to dlatego nękały mnie te bóle krzyża i tępy ból brzucha no i reszta?? Czy mam rację
bo sama nie wiem:-(