reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czy ja już pisałam,że mam kochaną mamuśkę?:)
Zmieniła się na korzyść odkąd jestem w ciąży.Wczoraj dała kasiorkę na bluze z kapturem dla Niuni a dzisiaj...brat podrzucił mi obiadek i ubranka,które suszyłam u mamy(ma cieplej),ubranka poprasowała nawet:tak:
Normalnie zaczynam się bać:baffled:;-)
Poza tym dajcie mi kopa abym wzięła się za cokolwiek...na mame w tym temacie nie mogę liczyć,bo stwierdziła,że mam się obijać póki jestem w ciąży:-D

reklama
SylusiaSW dobrze,ze u lekarza byłyście z tym oczkiem. Teraz sie nie martw , skoro już masz lek. Uściskaj maleńką i trzymam kciuki, żeby szybko wyzdrowiała. A nas na bilans nikt nie zapraszał ...Sama pójdę, bo Milenka wypisana ze szpitala z niedowagą i nie wiem nawet ile teraz waży. Bo ,że przybiera na wadze to widzę po wałeczkach na nóżkach i ciężej na ramieniu przy karmieniu:)

Zmieniła się na korzyść odkąd jestem w ciąży.Wczoraj dała kasiorkę na bluze z kapturem dla Niuni a dzisiaj...brat podrzucił mi obiadek i ubranka,które suszyłam u mamy(ma cieplej),ubranka poprasowała nawet:tak:
Poza tym dajcie mi kopa abym wzięła się za cokolwiek...na mame w tym temacie nie mogę liczyć,bo stwierdziła,że mam się obijać póki jestem w ciąży:-D

heheh...u mnie podobnie,....i teściowa i mama szykują obiadki....aż czasem żal, że samemu nie można się wyżyć kulinarnie:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok: szok...właśnie zadzwonili do mnie z TVN, że jak udzielę odpowiedzi w ich ankiecie to mogę wygrać udział w nagraniu programu i nagrodę rzeczową, ale nic z tego bo nie wyraziłam zgody na przetwarzanie danych osobowych:-D:-D...skąd tylko wzięli moje dane, bo w żadnym ich konkursie nie brałam udziału:confused::confused:

o to podziwiam złota mama , pewnie się cieszy że niedługo maluszek na świecie :))
moja mi nie pomaga , zresztą ja jej też nie pomagam
moi to mnie właśnie Trutniem nazwali ,ale mam to gdzieś

spokoju człowiek nie ma, myje głowe a tu ojciec do domofonu ! kluczy nie weźmie oczywiście:angry: no i dzwoni, dzwoni to wyleciłam z świeżo polana wodą głową , kurde woda leci po swetrze podłodze , szampon w oczach otworzyłam i włażą obydwoje:wściekła/y: i co jazda że nachlapałam jeszcze!! następnym razem nie otworze im, a potem jeszcze matka że ja codzinnie głowę myję , gdzie ja myje co 4 dzień , i że za często się kąpie !!! no ludzie ja juz siły nie mam

sorry ale musiałam to wyrzucić z siebie :zawstydzona/y::-(

ojel to, niech sobie mamrolą, starsi chceiliby zawsze mieć nad nami kontrolę niestety

mcgosia83 wczoraj steiedzil mój szanowny mąż, że chętnie byłby ginekologiem:-)dobrze jednak, że nie jest:-Dwolę jak mi tylko pozagląda

mruva niezazdroszcze Ci tego szpitala tak długo:-(życzę zdrówka i szczęśliwego rozwiązania, moja bratowa też miała planowaną CC ze wzgędu na pośladkowe ułożenie

reklama
agama ta moja wydzielina to bardziej żółto biała chociaż i trafia się przeźroczysta
Dziś mi jakoś nic się nie che, miałam iść do sklepu i nie poszłąm, ale uprasowałąm firankę i sama założyłam. Miałam jeszzce umyć podłogi, ale jakoś nie mam weny
A zła jestem jak osa, no ale siedzę sama w domu i nawet pokłócić się nie mam z kim

Do góry