Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Czy ja już pisałam,że mam kochaną mamuśkę?
Zmieniła się na korzyść odkąd jestem w ciąży.Wczoraj dała kasiorkę na bluze z kapturem dla Niuni a dzisiaj...brat podrzucił mi obiadek i ubranka,które suszyłam u mamy(ma cieplej),ubranka poprasowała nawet
Normalnie zaczynam się bać
;-)
Poza tym dajcie mi kopa abym wzięła się za cokolwiek...na mame w tym temacie nie mogę liczyć,bo stwierdziła,że mam się obijać póki jestem w ciąży
Zmieniła się na korzyść odkąd jestem w ciąży.Wczoraj dała kasiorkę na bluze z kapturem dla Niuni a dzisiaj...brat podrzucił mi obiadek i ubranka,które suszyłam u mamy(ma cieplej),ubranka poprasowała nawet

Normalnie zaczynam się bać
;-)Poza tym dajcie mi kopa abym wzięła się za cokolwiek...na mame w tym temacie nie mogę liczyć,bo stwierdziła,że mam się obijać póki jestem w ciąży

no i dzwoni, dzwoni to wyleciłam z świeżo polana wodą głową , kurde woda leci po swetrze podłodze , szampon w oczach otworzyłam i włażą obydwoje
i co jazda że nachlapałam jeszcze!! następnym razem nie otworze im, a potem jeszcze matka że ja codzinnie głowę myję , gdzie ja myje co 4 dzień , i że za często się kąpie !!! no ludzie ja juz siły nie mam
:-(