Oglądałam, niezłe babki!dziewczyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyny...
...a propos wagi - WŁĄCZCIE TVN!!! ot na pocieszenie ;-)
Mag007 ja zostanę z Tobą, przecież termin na ostatniego marca mam. Ja to mam film, że własnie sama na koniec zostane.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oglądałam, niezłe babki!dziewczyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyny...
...a propos wagi - WŁĄCZCIE TVN!!! ot na pocieszenie ;-)

a ja ci mówie ze wszystko bedzie dobrzeCzesc dziewczynki.Dopiero teraz moge pisac.W szpitalu siedziałam 3 tyg włacznie z patologią.Dostałam silna infekcje z krwią i temu musiałam urodzic,w tą sobote maluski wieczorem jechał na Zaspe do Gdanska bo wyczuli jakies szmery na serduszku i okazało sie ze ma maluską dziurke na serduszku kontrolowac musimy co 2 lub 3 m-ce,moze sie sama zrosnąc lub operacyjnie.Jestem dobrej mysli ze wszystko bedzie dobrze z Naszym Skarbkiem.Ogólnie jest spokojnym dzieckiem prawie wogóle nie płacze,lubi duzo spac ze wzgledu ze jest wczesniaczkiem.Modle sie codziennie zeby wszystko było dobrze.

Nie mogę patrzeć w lustro 

nooo i juz porodziłam sobie... ehh... masakra chyba nigdy sie nie doczekam.... jak myslici jak pojade ze skurczami co 10 minut to mnie odesla czy zostawia na patologii??
Marry-nie bądź taka pewna bo i Ciebie może przypilić za dwa tygodnie na przykład![]()