Ja dzis po wizycie juz wiem ze jak do 19-go sama nie urodze to ide na wywolanie, bo mala z usg wyglada na dosc duza, bo 3.6kg. Wczoraj tez bylam w szpitalu w ktorym mam rodzic, i bardzo mi sie spodobala porodowka. Sam szpital nie tak bardzo. ALe pielegniarki i polozna bardzo mile. Wydaje mi sie ze bedzie to duzo przyjemniejsze doswiadzczenie niz pierwsze porod.
A tak po za tym jutro fajna data na porody. 3.03.2010.... jakby sie moja jutro wyklula to bym sie nie pogniewala, ale nic sie na to raczej nie zapowiada. O wlasnie doczytalam ze
Ccaroline juz to napisala
dronka wspolczuje problemu z oczkami, mam nadzieje ze sie wszytsko dobrze ulozy i uda sie zrobic zabieg przed porodem i bez zadnych komplikacji.
Tabasia rozumiem Cie, bo chyba latwiej jest nie wiedziec kiedy male ma przyjsc na swiat, noz oczekiwac tego dnia. Jak nie wiedzialam z pierwszym to normlanie moglam spac itd, a teraz cos czuje ze 1 lub 2 noce przed wywolaniem to nawet oka nie zamkne ze stresu i emocji. ALe zobaczysz wszystko bedzie dobrze i juz niedlugo bedziesz miala swoje malenstwo w ramionach.
Mloda_mamsuka a moze maluszek sie jeszcze przekreci, nigdy nic nie wiadomo.... trzymam kciuki zeby bylo po twojej mysli.
Ja nie jestem w stanie was nadrabiac, ale zawsze proboje podoczytywac wiekszosc postow.
No nic milych snow dla Tych mam co ida spac i szybkich i bezbolesnych porodow dla tych ktore rodza, lub zaraz beda.