Kurcze ale w trakcie porodu nie było mi do smiechu heheKoza71- Ale sie kurde usmiałam z TWojego opisu porodu heheh teksty masz niezłe...Ucałuj Haniórka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze ale w trakcie porodu nie było mi do smiechu heheKoza71- Ale sie kurde usmiałam z TWojego opisu porodu heheh teksty masz niezłe...Ucałuj Haniórka
Potwierdzam, że to bardzo ładne imię - moja Siostra tak maNo i dziewczyny wzięly sobie do serca date 03.03 po sie zaczęło!!!!
Koza - dzieki Tobie upewniam sie ze nasza córa bedzie Hanka - w co idzie zaparte mąż od samego poczatku ja protesowtalam - bo nie wiedzialam jak na Hanke wołać - Hankok, Haniór heheh dobre![]()

. Lecę poczytać co sie dzieje, bo widzę że gorąca atmosfera - dużo dziewczyn chce dzisiaj urodzić ;-)Dronka dla mnie najczesciej Hankok albo farfocel ale Małż mówi żgutek- i nie pytajcie dlaczego bo sama nie mam pojeciaKoza - dzieki Tobie upewniam sie ze nasza córa bedzie Hanka - w co idzie zaparte mąż od samego poczatku ja protesowtalam - bo nie wiedzialam jak na Hanke wołać - Hankok, Haniór heheh dobre![]()
/