Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja myslalam ze nie bylam spuchnieta i te moje baleroniki zamiast nóg to dlatego zem przytyta. Ale z radoscia odkrylam podczas golenia ze znowu mam wciecia w kostkach i kolanach hehe
Ide przewinac trutnia bo toto ciagle kupy wali i dupsko juz zaczerwienione :/ Cholera powiem Wam, że czuje sie czasami taka niedouczona bo czasami jedno wyklucza drugie i nie wiadomo jak obsługiwac tego małego smierdziucha.

dziewczyny, pomożecie mi rozkminić co za globulki wypisała mi moja gin? bo za chiny nie mogę odczytać a chciałabym przed zakupem sprawdzić co o nich w necie pisza
ps jak wstawić załącznik?![]()

biorę to i potem dodaj plik i wybieram i potem wgraj plik i pokazuje mi się czarwony wykrzyknik i nic nie idzie dalej zrobić. a plik zmniejszyłam już do 34 kBzaawansowana edycja a potem taki obrazek ze spinaczem![]()
raczej tan brak nacinania to zasługa połoznej. jak bolało pieronsko to juz czasami nie mialam sily słuchac. Ale momentalnie sie słuchałam jak usłyszałam "tyłek na dół bo popekasz albo bedziemy musieli nacinac" hehe motywacja niesamowitakoza - fajnei ze nie masz traumy po porodzie :-) No i tylko 2 male szwy - pewnie dlatego ze Hanior taki maly byl????? A jak z karmieniem?????
ale fajnie... i data extra -03.03....