Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
teraz mam np. 133/95 :/ i tak raczej to drugie mi się utrzymuje koło stówki...Milkshake - jakie masz ciśnienie? Bo ja dzisiaj nie za dobrze sie czułam i miałam coś ok. 130-140/80-85. Z takim tez powinnam jechac?
Ja przed ciażą też miałam niskie. Masz rację to drugie jest ważniejsze.teraz mam np. 133/95 :/ i tak raczej to drugie mi się utrzymuje koło stówki...
ale wczoraj to miałąm 157/120 więc nie przelewki...
mnie martwi to drugie wskazanie, ze takie wysokie... pamiętam, że przed ciążą potrafiłam mieć takie małe 100/60... więc dla mnie to co teraz mam to szok. A najgorsze, że cały dzień mi się spać chce, a ani kawą się nie mogę podratować...
, super relacja 

, ale Madzia - jeju co ona biedactwo musi przechodzić
.
- dziewczynka. Wiecęj nie wiem. Nikt mnie z pracy nie poinformował , a nawet kumpla na mieście wczoraj spotkałam . :-(. Wiem że nie chcieli mnie martwić i tak bym nie pojechała na pogrzeb. Wątpie żeby mnie chciała oglądać z takim brzuchem na pogrzebnie swojej córeczki tylko 2 dni różnicy w naszych terminach, razem odeszłyśmy na zwolnienie . Jeju jaki ten świat niesprawiedliwy :-(. Chyba nie za miło będę jej się teraz kojarzyć.nom na te puchnięcia trzeba uważać. Ja ich nie mam - ani trochę, a mocz badałam miesiąc temu i było ok, ale z ciśnieniem wtedy też.Ja przed ciażą też miałam niskie. Masz rację to drugie jest ważniejsze.
Ja tez przy tym wysokim ciśnieniu jestem senna - i bądź tu człowieku mądry. Wydawałoby się, ze spać sie chce przy niskim.
Robiłaś sobie ostatnio badania moczu? Masz obrzeki?
Ja opuchnieta jestem, ale białka w moczu nie mam. Pytam bo ja sie boje gestozy:/