sylviontko
Fanka BB :)
mcgosia jeśli prześpię objawy i zaczną się parte, to chyba wyląduję na Bródnowskim, bo mam do niego 5 min jazdy 
Udało mi się mojego namówić, aby dźgnął mnie i pomógł nam obojgu-mi i młodemu, abysmy się już nie męczyli.
Może polecą wody
no to idę na barabara
Udało mi się mojego namówić, aby dźgnął mnie i pomógł nam obojgu-mi i młodemu, abysmy się już nie męczyli.
Może polecą wody
no to idę na barabara
:-) Najwyższy czas:-)
Ja cały czas myślę jak mojego J podejść haha...no nic...ide spróbować ;-)
wyprałam wczoraj ten dywan i bolał mnie brzuch raczej mocno NO ALE DO CHOLERY KRYSTIAŃSKI CZORT NIE CHCE WYJSC !!!!!
se mysle o co kaman....ale potem mi sie przypomnialo jak mnie wyzwała ze gruba jestem to moze dlatego mnie olała...A wogole jak tam przyszlismy to jak mnie zmierzyla !!!! od gory do dolu..
wiecie do auta jak jade do sklepu to jak chodze ubrana w domu tak se jade wiec nie wygladam za elegancko...No ale ja poprostu tez sie w nic nie mieszcze...
NO i tak na mnie spojrzala jak na bezdomna jakas. I mowi do meza ze ma przyjsc do niej w niedziele na msze za dziadka....
Podglądam was cały tydzień, ale tak cichutko. Wczoraj od 6 rano miałam regularne skurcze dość bolesne, które utrzymywały się kilka godzin- więc se myślę, że to już i poszłam się kąpać, ogolić itd...a tu pokąpieli cisza
Potem skurcze znów wróciły i trzmały do wieczora- mąż w gotowości, bo mu mówię, ze się może rozkręci, a tu cała noc jak nigdy przespana