mysz1978
Fanka BB :)
Ooooo Izulqa - super ze jestes i ze zajrzalas - czkeamy na opowiesc :-) choc ja pewni tylko sie potem przestraszne...
Kurcze - brzuch mnie boli jak na okres coraz bardziej, a to jeszcze nie moja pora... Grzecznie sobei czekam w kolejce na przyszly tydzien :
Sprzatac nie sprzatalam ale co sie w sklepie nakucalam to moje...

W sMYKu przeceny i buty kupowalam dla synka - M stwierdzil po pol godzinie ze ma dosyc - rozumiecie??? ON MA DOSYC!!!!! A ja to niby co???? 
Ide polozyc starszaka i siebie
Kurcze - brzuch mnie boli jak na okres coraz bardziej, a to jeszcze nie moja pora... Grzecznie sobei czekam w kolejce na przyszly tydzien :

Sprzatac nie sprzatalam ale co sie w sklepie nakucalam to moje...

W sMYKu przeceny i buty kupowalam dla synka - M stwierdzil po pol godzinie ze ma dosyc - rozumiecie??? ON MA DOSYC!!!!! A ja to niby co???? 
Ide polozyc starszaka i siebie

Eh.. teraz narzekam na nudę, a niedługo znowu będę narzekała na brak czasu na co kolwiek
, nie boję się porodu, jak na razie da się wszystko wytrzymać , jakoś łagodnie przechodzę wszystko- oprócz większego brzucha nic się nie zmieniło- nie puchnę, zero dolegliwości większych a nawet mężuś stwierdził że skóra na buzi mi się poprawiła i prawdopodobnie wyglądam super (to moja wrodzona skromność
, ale spokojnie do 40 tyg mogę nie rodzić. Aby tylko na święta być w domu