Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z tymi waleczkami to spoko sprawa...
rozumiem ze wtedy bezpiecznie sie dziecku ulewa??
u mnie problem w nocy z tym ze jak go karmie i on juz zasypia prawie przy cycku i wtedy go nosze zeby sobie odbil to sie wybudza i cala zabawa zaczyna sie od poczatku...
czy zawsze dziecko musi sobie odbic???? bo w dzien czasem tego nie robie i czasem uleje a czasem w ogole nie,
ale w dzien mam go na oku,
i tak caly dzien przesypia z przerwami na karmienie a w nocy nie spi
jak jest u was??
czarnuszka nie próbowałam dokarmiać i w sumie nie wiem jak coś ile ml i czy swoim ? a ty jak robisz?
no mojemu też nie zawsze się odbije, i rzadko ulewa.
kurcze takie maleństwa i tyle zjadają to teraz zastanawiam się czy moja nie je za mało?no ale przecież na sie jej nie wepchnę więcej. eh.......
moj tak samo rzadko ulewa i nie odbija mu sie ale polozna mi powiedziala ze przy karmieniu cycem nie musi sie dziecku odbic. Na szczescie jego jelita pracuja bardzo dobrze i to bardzo dobrze słychac![]()

,ja tez się aby melduję i zmykam sie wykąpać .
oprucz malucha w brzuchu :-)

i spadam...nie wiem, co się dzieje, ale dosłownie padam...ciśnienie jakieś nie takie czy co

postaram się nadrobić Was jutro
, choć po cichu liczę, że może mi się nie uda;-), bo nagle wyląduję na porodówce...choć moje dziecię uparte i nadal szaleje w brzuszku zamiast się uspokoić