reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam się i ja bo się zaniedbałam ostatnio :tak:

U nas oddziału zakaźnego ciąg dalszy i jestem załamana bo nie wiem jak pójdę z takim katarem do tego szpitala, jak ja potem się przytule do małego??
Mam czas do jutra żeby pozbyć się kataru a leje się ze mnie jak z wiadra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

I nie mogę uwierzyć, że już za dwa dni będe z malutkim :-):-):-)

Miłego dnia mamuśki.

P.S gdzie ta wiosna????

Witam sie nadal 2w1 byłam dzis w szpitalu i na jutro na 8.30 mam ktg miec.
Mam pytanie a to ktg to oglada lekarz czy ta kobieta która to obsługuje a i ile trwa ktg????

u mnie ktg to jakies 20-30 min a oglądała je zazwyczaj polozna która robiła badanie. chyba ze na dyżurze była moja gin to wtedy zerkała. i na wizytę też zanosiłam żeby jeszcze dokładniej się temu przyjrzała.

Mam pytanie a to ktg to oglada lekarz czy ta kobieta która to obsługuje a i ile trwa ktg????

Ja miałam co prawda tylko raz ktg więc nie wiem czy tak to jest zawsze, ale trwało to około 1,5 godziny, a jeśli chodzi o wynik to szłam z nim do lekarza, który mnie dodatkowo zbadał

Witam, ja oczywiscie tez jeszcze nierozpakowana.
A co do ktg to mnie zawsze podlączaja na jakies 20-30 min i u mnie oglada to moj gin.
mysza m mnie brzuch boli jak na @ chyba juz ze 2-3 tyg i i tak sie nic wiecej nie dzieje:(

Ja miałam co prawda tylko raz ktg więc nie wiem czy tak to jest zawsze, ale trwało to około 1,5 godziny, a jeśli chodzi o wynik to szłam z nim do lekarza, który mnie dodatkowo zbadał

A rejestrowałas sie do niego czy poprostu podchodziłąs do niego z wynikiem i na badanie bo ja jestem umówiona na 8.30 na ktg a o lekarza sie nie pytałam....

reklama
co do diety to staram sie trzymac.
Chociaz wczoraj sobie troszeczke pozwolilam. Niestety zjadlam kilka chipsow, lody czekoladowe i 2 kawalki sernika. No i dzisiaj moj Malec chyba to odchoruje. Bo go brzuszek boli. :eek:

co do zup jarzynowych.. to u mnie jest marchewka, pietruszka por. ziemniaki i tyle :-D

Do góry