Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
udało mi sie włąsnie uspic Hankoka na spacerze. Łaziłam po deszczu jak wariatka bo to jedyny sposób zeby Hankok zasnał i chwile pospał.
Problem tylko w tym że jej czesto ten smoczek wypada i wtedy jest wrzask
Wiec do usypiania sie nie nadaje bo musiałabym co 2 minuty wstawac i jej ten smoczek wkładac do dzioba. hehe Gumka recepturka na głowie zamontuje i tyle ;-)
Ach i palec jest super jak jedziemy samochodem (oczywiscie jesli jade z mezem i on prowadzi) i haniór sie obudzi i drze paszcze. Daje jej palucha i ciamka 
mała betoniarka.witajcie
kurczaczek nie wiem co z moim dzieckiem, spi i spi!! obudzil sie tylko na cyca i znow nyny, moze to przez ta pogode... albo masc na odparzenia pomogla i juz nie ma co go meczyc...
mielismy isc na spacerek a cosik zimno i deszczowo i sama nie wiem, isc czy nie, niby nie pada, jak myslicie? prawie 17 stopni na termometrze![]()

ja własnie też ostatnio myślałam o niej i Bartusiu...ma nadzieję, że wszystko w porządku..Zastanawiam sie jeszcze co u Madzia84? wie moze ktos cos?