Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Madzia kochana super że jesteście w domku i że Bartuś czuje się lepiej. Dziewczyny dopiero co zastanawiały sie co u was! Na rękach możesz go nosic cały czas bo jemu się należyCzesc laseczki,witam po długiej nieobecności.Dzisiaj wróciliśmy ze szpitala.Synus cudowny normalnie cukiereczek,dopiero zasnoł,jest róznica jak przed operacją i po.Wizyte mamy za miesiec,a jak bedzie miał 5miesiecy to nastepna miejmy nadzieje ze ostatnia operacja.ładnie pije z butelki,ale niestety ma kolki i musze herbatke kupic taka ułatwiającą trawienie,szkoda mi ale damy rade.Bartus robi przesłodkie minki,ale moja wina to ze nauczyłam go noszenie na rekach.Teraz mam czas na BB normalnie stęskniłam sie za Wami mam duzo do nadrobienia.Buziolki dla Was:-)
! Trzymam kciukaski i witam ponownie!Witaj z powrotem :-) Życzę dużo zdrówka Bartusiowi!!! Teraz już będzie tylko lepiejCzesc laseczki,witam po długiej nieobecności.Dzisiaj wróciliśmy ze szpitala.Synus cudowny normalnie cukiereczek,dopiero zasnoł,jest róznica jak przed operacją i po.Wizyte mamy za miesiec,a jak bedzie miał 5miesiecy to nastepna miejmy nadzieje ze ostatnia operacja.ładnie pije z butelki,ale niestety ma kolki i musze herbatke kupic taka ułatwiającą trawienie,szkoda mi ale damy rade.Bartus robi przesłodkie minki,ale moja wina to ze nauczyłam go noszenie na rekach.Teraz mam czas na BB normalnie stęskniłam sie za Wami mam duzo do nadrobienia.Buziolki dla Was:-)

Gardło mnie boli i czuję, że jutro będę mieć wielki katar
Chodzę w maseczce, żeby Kubka nie zarazić