faceci to .......moj ma tez niezle zryte zamiast posiedziec ze mna w domu bo ma jeszcze dzisiaj wolne i zrobic wode w pralce bo od wczoraj nie leci musi na nowo podlaczyc to za telewizorem lata ,kupil przywiozl podlaczyl i nie dziala dvd i zas do sklepu i tak dzien zleci a ja nic zrobic ie moge bo mala kwiczy a nosic w nosidelku dlugo nie moge bo mnie krzyz boli i licz tu na chlopa
reklama
a nam sie telewizor popsul, kupywalismy go w ubieglym roku w maju i juz cos z obrazem sie stalo taki ciemny i zamazany do wczoraj to po jakims czasie jak sie rozgrzal to sie robil normalny obraz ale dzisiaj gra juz prawie 3 godz i ciagle taki sam brzydki obraz. dobrze ze jeszcze na gwarancji ten telewizor
kamikaa moj chlop podobnie wszystko sobie wymysla zeby w domu jak najmniej czasu spedzac az mnie wkurza tym dla wszystkich ma czas i moze pomoc tylko dla nas ciagle go nie ma facetom czasem odbija, a kuzynka mi opowiadala ze jak sie dziecko urodzi to tak bedzie
kamikaa moj chlop podobnie wszystko sobie wymysla zeby w domu jak najmniej czasu spedzac az mnie wkurza tym dla wszystkich ma czas i moze pomoc tylko dla nas ciagle go nie ma facetom czasem odbija, a kuzynka mi opowiadala ze jak sie dziecko urodzi to tak bedzie
moniSkaBe
Fanka BB :)
ojjj biedena Ty...WItam :-)
Takie miałam piękne święta ,że w te i spowrotem do szpitala jeździłam.
Rana po cc mi nagle zaropiała i puściła w jednym miejscu i musieli mi ją drenowaćdwa dni chodziłam ze sączkiem .
Mówię Wam nie życze nikomu takich przeżyć
Wyłam z bólu w tym zabiegowym.
Teraz już powoli się goi, ale mam nadal otwartą ranę oby, szybko się zagoiła :-(
Czarna ja daje 3-4 razy w tygodniu koperkowa herbatke, tak 100 ml.
niby pediatra powiedziala, zeby nie przepajac, nie ma takiej potrzeby, ale ja sie boje nie dawac ze wzgledu na brzuszek.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja nie daję żadnych herbatek, szkoda dziecku żołądek zapychać wodą. Taka herbatka zastępuje przecież jeden posiłek.
.
Ale kryzys laktacyjny chyba nie polega na tym, że mleka jest mniej, tylko na tym, że dziecko więcej potrzebuje a piersi nie nadążają z produkcją. Ja myślę, że u Gosi to raczej efekt ściąganiakochana też tak miałam z czarnuszką w 3 tyg. często nadchodzi kryzys laktacyjny... 2 , 3 dni i powinno wszystko wrócić do normy , wtedy troszke małego dokarmiałam

Młoda mamuśka:)
...
Ostatnia edycja:
mysz1978
dziewczyny -= wy tez macie takie glodomory???
dopiero co pisalam Wam ,ze niby na naszym mleku NAN Active psize ze w pierwszym meisiacu dzieck owypija przecietnie 90ml, ale wtedy jeszcze dawalam mniej i myslalam ze do 90 dojde jakos tak w 3 tygodniu zycia Adasia... A tymczasem 90 to dla niego zdecydowanie za malo i jest wielka rozpacz po kazdym karmieniu ze tak malo... No wiec jeszcze troche zwiekszylam - teraz tak 110-120ml mu daje... A miedzy karmieniami czasem wode, bo jednak nie karmie go tym mlekiem za kazdy mrazem jak placze tylko jednak go troche oszukuje. Mleko dostaje 7 razy na dobe.
Mojego od 3 dni mu nie daje bo mam biegunke i bralam lekarstwa (i w sumei biore nadal bo m inei przeszla jeszcze)
sciagam zeby laktacje zachowac ale wylewam.
Tak w ogoel to nie wiecie kiedy moge zno go przystawiac??? kiedy organizm sie oczysci z tych lekarstw???
Patinka1985 - teraz zauwazylam ze nasze dzieci sa w tym samym wieku dokladnie - mam racje - Ty tez urodzilas Wiosennego Barana???
dopiero co pisalam Wam ,ze niby na naszym mleku NAN Active psize ze w pierwszym meisiacu dzieck owypija przecietnie 90ml, ale wtedy jeszcze dawalam mniej i myslalam ze do 90 dojde jakos tak w 3 tygodniu zycia Adasia... A tymczasem 90 to dla niego zdecydowanie za malo i jest wielka rozpacz po kazdym karmieniu ze tak malo... No wiec jeszcze troche zwiekszylam - teraz tak 110-120ml mu daje... A miedzy karmieniami czasem wode, bo jednak nie karmie go tym mlekiem za kazdy mrazem jak placze tylko jednak go troche oszukuje. Mleko dostaje 7 razy na dobe.
Mojego od 3 dni mu nie daje bo mam biegunke i bralam lekarstwa (i w sumei biore nadal bo m inei przeszla jeszcze)

Tak w ogoel to nie wiecie kiedy moge zno go przystawiac??? kiedy organizm sie oczysci z tych lekarstw???

Patinka1985 - teraz zauwazylam ze nasze dzieci sa w tym samym wieku dokladnie - mam racje - Ty tez urodzilas Wiosennego Barana???

reklama